Jelena
Foto: Privatna arhiva/Foto: Rajko Ristić

Početak Elite 8 i Farme 8 se bliži, a poznato je i ko će se sve useliti na velelepno imanje od 7. septembra.

Ekipa Alo! dane provodi ispred Pinka, gde tokom celog dana pristižu učesnici kako bi snimili profil za Elitu, a među njima se našla i izvesna Jelena iz Dobanovaca.

Ona je svojim izgledom, ali i izjavama privukla odmah veliku pažnju.

- Ja sam Jelena, imam 20 godina i dolazim iz Dobanovaca. Sve mi je dosadno, u školu mi se ne ide, završila sam je, pa hajde da probam nešto novo. Slobodna sam. Jako sam komunikativna i zanimljiva. Sviđa mi se Matija Matijević, on je moj tip, visok i lep, u vezama sam ja svakako bila muško. U slučaju da uđem u neku vezu, neću reći da ne možete da očekujete intimne odnose, to su normalne ljudske potrebe - pričala je Jelena, pa istakla da je njen cilj da zameni Maju Marinković.

- Mama mi je podrška. Miljanu i Maju gotivim. Maju sam upoznala prošle godine u Budvi, posle smo se čule, ona mi je legenda živa, ako ona ne uđe, neko je mora zameniti. Filip Car mi se ne sviđa ni fizički, ni njegovo ponašanje, gadan mi je. Zameniću Maju, ali ne moram sa Carem ili Janjušem. Rijaliti sam pratila svake godine, na haos sam spremna 100%, imam veliku jezičinu, jako sam konfliktna osoba. Oženjeni i zauzet nikako - rekla je Jelena za Blic.

"Otac mi je lomio kosti, spasila sam se kada je umro"

Buduća stanarka Bele kuće i učesnica Elite 8, pevačica Matea Stanković, definitivno je odmah skrenula pažnju na sebe zbog svog izgleda, ali i zbog energije.

Nedavno se pojavila na snimanju profila za novu sezonu rijalitija i tada je šira javnost prvi put imala prilike da je vidi, a sada je otvorila dušu i progovorila o porodici, nasilju od strane oca, i šta od nje može da se očekuje u rijalitiju.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading