Gastoz
Foto: Printscreen/Printscreen

Intrigantan i misteriozan ljubavni život rijaliti učesnice Teodore Delić intrigira javnost već duži vremenski period, a sada su otkriveni šokantni detalji.

Čini se da starleta i Gastoz nisu bili samo prijatelji u spoljnom svetu, već su bili i nešto više od toga, tvrdi njen bivši dečko, takođe rijaliti učesnik Džonatan Mastor.

On se oglasio za domaće medije i otvoreno progovorio o svemu.

Bebica

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

- Ovako je to bilo! Gastoz je pravio otvaranje restorana na Novom Beogradu i kontaktirao ljude da dovedu devojke kako bi napravili dobre fotke. Organizator je tada pozvao i Teodoru. Ona mi je sve ispričala, a ja sam joj rekao da slobodno ide, da ću doći po nju oko 23h. Prvi put sam je zvao oko 22h, javila se. Zovem je opet u 22:30, nema je. U 23h se javlja Gastoz sa njenog telefona i počinje da se sprda sa mnom i da mi baca neke fore - započeo je Mastor i dodao:

- Kada sam stigao po nju u taj restoran, tamo nikog nije bilo. Teodora je otišla s Gastozom, nekom devojkom i njegovim drugom. Pre nego što mi je priznala da je imala se*s sa njim, pokušala je da me slaže. U tom periodu Nenad i ja smo bili u svađi zbog njegove bivše devojke, pa je on iskoristio situaciju protiv mene. Kada je saznao da smo Teodora i ja zajedno, to je okrenuo u svoju korist. Na kraju mi je priznala da je bila intimna s njim -  rekao je Mastor za Informer.

Mnogi smatraju da će Bebica doživeti nervni slom kada bude saznao da je Teodora imala nešto više sa Gastozom, budući da su svi trenutno u rijalitiju.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading