Miloš
Foto: Printscreen/PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Sinoć se u Eliti održalo izbacivanje takmičara sa najmanjim brojem glasova publike. 

Darko Tanasijević došao je u Belu kuću po nominovane učesnike koji su bili veoma raspoloženi za duel, te su zajedno krenuli ka diskoteci.

Oni su odigrali igricu, a Aleksandar Anđelović pobedio je i njemu su duplirani glasovi.

Miloš

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

- 40 posto glasova ima Terza, 39 posto glasova ima Uroš Stanić, 15 posto glasova ima Ena Čolić, 3 posto glasova ima Ćuba, 2 posto glasova ima Aca Kockar i Miloš Simonović napušta Elitu - rekao je Darko, a njegova supruga mu je skočila u zagrljaj pošto su oboje imali želju da napuste rijaliti.

Miloš sa suprugom ušao u Elitu

Podsetimo, Silvija i Miloš su se predstavili pred našim kamerama pred ulazak u rijaliti. Posebnu pažnju privukle su njegove tetovaže koje su po celom telu.

Miloš

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

- Rođen sam u Aleksincu, pre 20 godina sam se doselio u Beograd, već 10 godina živim u Beču i radim kao "tatoo" majstor - rekao je Miloš tada.

- Mi smo u braku, nama ne može niko ništa, ne plašimo se toga da neko može da ugrozi naš odnos. U braku smo četiri meseca, pre braka smo tri meseca bili u vezi. Oduvek smo imali želju da uđemo u rijaliti, najviše zbog promocije. Posle rijalitija bih volela da se vratimo u Beč - rekla je Silvija za "Blic".

BONUS VIDEO: 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading