Ana Ivanović
Shiseido Promo
Ana Ivanović

Profimedia

Ana Ivanović, Foto: Profimedia

Pred početak US opena, srpska teniserka otkrila je tajne svoje lepote i napornih treninga za modni sajt "The Coveteur". Ona je ispričala da pred svaki meč voli da se opusti uz svoju omiljenu muziku.

- Dok čekam da meč počne, volim da slušam muziku u svlačionici. Jako volim Džastina Bibera i Arijanu Grande. Potom razgovaram sa trenerom o planu igre, prođem svoju rutinu i spremam se za izlazak na teren.

 

Good morning! It's @usopen time!! ? #WhenInNYC #Tennis #AmericanDays

A photo posted by Ana Ivanovic (@anaivanovic) on Aug 29, 2016 at 3:57am PDT

A što se tiče njene rutine posle meča, to zavisi od ishoda.

- Ako pobedim, onda sam srećna i sve je uredu, a ako izgubim, onda je to malo teže. U svakom slučaju, moram da se "ohladim", pa obično to podrazumeva pet to deset minuta na biciklu i malo istezanja. Ako nemam meč narednog dana, uradim lagani fitnes trening od 15 do 20 minuta. Onda sledi kupanje u ledenoj vodi, što je sjajno za osveženje. Naviknete se na hladnoću - ispričala je Ana.

Komentari (3)

Сава Прокоповић из Ритопека

30.08.2016 17:06

Мало је жгољава. Неухрањена је. Мора да једе карфиол са спанаћем и ђумбиром приде. Да се попуни.

Ja

30.08.2016 18:49

@Сава Прокоповић из Ритопека - E pa prvi najveci problem je"muzika"bibera.kao drugo,kako igra moze bez meca poceti onu rutinu posle utakmice.i to gubitnicku

VB

30.08.2016 19:58

Inace cesto radi fitnes posle meca jer svaki izgubi.. aaahhaa znaci porazi su njena tajna taaakvog izgleda,bravo lepotice!