TENZIJA DOSTIGLA VRHUNAC Pokradeni budžeti napravili razdor među zadrugarima, miniraju vođu!
Foto: Printscreen/PrintScreen YouTube/Zadruga Official

U toku je podela budžeta DJ Tamaris. Ona je sledeći mali budžet dala Milici Veselinović.

-Ne sviđa mi se šta radiš, to ti ne priliči. Ako svesno radiš neke stvari, koja je poenta? Ti si velika glumica, pokvarena si do zla boga, a imaš inteligenciju i radiš to namerno, za razliku od devojaka koje ni ne znaju zapšto su spavale sa nekim - govorila je Tamaris.

-Kao ti - dobacio je Ivan.

-Ja sam rekla da ću biti tu šta ti bude trebalo, ne ispijao kafe i ja imam svoj krug prijatelja - poručila je Milica.

-Mnogi su ovde u vezi jer imaju leđa i teže je da se boriš kad si sam. BIla si normalna dok nisi bila u vezi, imala si slatko ponašanje i to izdanje tebe je bilo mnogo lepše. Krenula si da se svađaš, imala si najgore tuče i odvratno mi je to pljuvanje, pa opet mirenje. Mnogo puta praviš lažne frke, napadaš ga da igra rijaliti, a Petrući je osoba koja ovde ne igra rijaliti. Neke stvari jesu činjenica. Tvoja dreka i vika mi se ne sviđa, kad si bila sama bila si prijatna i bila. Mislim da si pokvarena, da nemaš lepo mišljenje o meni, ali ja znam ko sam i šta sam i ne može da me pogodi tuđe mišljenje. Petrući je momak koji mislim da nije loš, mogao si kvalitete da pokažeš na lepši i lakši način. Okrenuo si život na sprdnju, od sebe si napravio kretena i svaka devojka će da da sebi za pravo da te pljuje. Daj Bože da vam uspe, želim svu sreću. Ugrozio si sebe - govorila je Tamara.

-Ja sam išao u prodavnicu, rekao sam da ne kažete Palčici jer će biti ljubomorna. Nisam zaslužio mali, nekome kome si trebala mali dala si srednji - odgovorio je Petrući.

-Priznajem, o tebe sam se ogrešila - rekla je ona.

-Juče si u pušionici nahvalila mene i Petrućija - dodala je ona.

Tamaris je primetila da je pokradena i da joj fali nekoliko budžeta, zbog čega su se zadrugari pobunili i počeli da prave dramu.

HAOS U NAJAVI U Zadrugu ulazi bivša žena aktuelnog učesnika, a sa njom dolazi još jedan poznati muškarac!

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading