Aca i Zvezdan
Foto: Printscreen/PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Ana Ćurčić je već neko vreme glavna tema medija zbog javne prevare njenog bivšeg partnera Zvezdana Slavnića. Kako smo mogli da primetimo, u proteklo vreme njena najveća podrška bio je Aca Bulić, takođe njen bivši partner iz mlađih dana.

Tim povodom, kontaktirali smo ga kako bi nam otkrio da li se njegovo mišljenje o njoj promenilo, kao i da li je u kontaktu sa njenom porodicom.

Otkrio je da li i dalje podržava Ćurčićevu. 

-Naravno! Ona uvek ima moju podršku. Vidim da je sada malo bolje, nije skroz, ali je bolje nego pre. Ona uvek ima moju podršku i vetar u leđa! Jako mi je drago što vidim da se više ne plaši, kao i da oseća da je skroz zaštićena.

Na Zvezdanovo ponašanje imao je kratak komentar. 

-O njemu nemam šta da kažem. Jasno se vidi da je izašao iz svih okvira ponašanja, kao i da je pogazio sve kodekse koje je mogao. 

Bulić je priznao da li je u kontaktu sa Aninom porodicom. 

-Sa Aninom porodicom se redovno čujem. Majka joj je sada na selu, lakše joj je od tamo da prati dešavanja iz Zadruge. Sve spremamo da bude kako treba kad izađe i da ne brine ni o čemu. Ne viđamo se, jer je ona tamo, ali se stalno čujemo telefonom- rekao je Bulić za "Pink.rs" 

"ON JE REKAO DA OVO MENJA SVE" Slađa do detalja opisala svoje emocije prema Zoli, otkrila da će se boriti, pa od njega tražila savet

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading