Drama u domu Ane Ćurčić
Foto: Alo/Foto: Ataimages

Drugoplasirana superfinalistkinja "Zadruge 6", Ana Ćurčić, sinoć je tokom emisije "Narod pita" šokirala mnoge kada je zauzela "suprotnu stranu" u odnosu na svoju kumu, Milenu Kačavendu koja joj je bila podrška sve vreme.

Naime, ona je u prvi mah iznela brojne, kako ona kaže, laži koje je Milena iznela u javnost dok je Ana bila u Beloj kući. Kako je navela, Kačavenda je slagala kada je rekla da je njen bivši vanbračni suprug, Zvezdan Slavnić, pobednicu "Zadruge 6" Aleks Nikolić upoznao i pre šeste sezone.

Takođe, u nastavku razgovora istakla je da saznanja koja je voditeljka Ivana Šopić iznela u emisiji da je dobila poruku od Aninog fana koji tvrdi da je slao novac, a da do nje to nije došlo, a onda su se osvrnuli na sumnje da je kuma Milena pokrala i za sebe uzela sve što je trebalo da pripadne njoj.

Milena odgovorila naa navode

Printscreen

 

Sada je osvanuo instagram stori koji je zabrinuo mnoge. Naime, jedna od gledateljki obavestila je Milenu da je Ana demantovala u uživo emisiji, a odgovor Kačavende pokrenuo je sumnje da će biti raskrinkavanja.

- Jadna naša fejk kuma...Očekivala je da će je Anći podržati u lažima izrečenim. Čak je sama sebe predstavila Aninom kumom...Dok je Ana predstavljala kao "dobru drugaricu", pa kada takve sitnice žena laže (bedan pokušaj reprize "Zadruge 1") možemo još svašta očekivati u drami kuma vs Ana - pisalo je na instagram storiju, uz koji je stajao i komentar Milene na konstataciju gledateljke da je Ana izjavila kako je iznosila neistine:

- Gledam ženska, branila Zvezdana, pa što da ne brani Bujanovku - napisala je Kačavenda.

ANĐELA OTKRILA RAZLOG RASKIDA Đuričićeva priznala šta su njeni roditelji očekivali od Zvezdana!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading