Aleksandra Nikolić u emisiji
Foto: Printscreen/PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Željko i Milica Mitrović su juče potvrdili da se Zadruga vraća u septembru na male ekrane. Oni su istakli da nas u sedmoj sezoni očekuje elita i nešto promenjeniji koncept imaginarijuma u Šimanovcima.

Stoga je sasvim očekivano da o sedmoj sezoni iznese svoje mišljenje i Aleksandra Aleks Nikolić, pobednica šeste sezone. Ona je gostovala sinoć u emisiji "Narod pita" gde je došla u žestok sukob sa Majom Marinković, koja je vrlo brzo napustila studio u pratnji Bilala Brajlovića i Radomira Marinkovića Takija.

Ona je sa širokim osmehom prokomenatrisala da li je raduje što se Zadruga vraća i to što ona nije poslednja konceptualna pobednica ovog formata:  

- Iskreno, jako mi je drago što se nastavlja Zadruga jer ljudi stvarno vole taj program i žele da ga gledaju. Ona je jednostavno postala deo naših života. Jako se radujem zbog tog novog koncepta i jedva čekam da vidim ko će biti učesnici - rekla je Aleks za "Pink.rs".

Aleks je otkrila da će rado učestvovati kao specijalni gost i u emisijama "Zadruge 7", ali da nema nameru da bude regularna takmičarka nove sezone.

- Ako bude bilo potrebe, vrlo rado ću se pojaviti kao specijalni gost, učestvovaću u nekim emisijama, ali za sada stvarno ne planiram povratak u rijaliti. Želim da se posvetim sebi, privatnom biznisu i Filipu - rekla je, pa dodala kroz osmeh:

Što se svadbe tiče, ona neće biiti u rijalitiju, dosta je toga! Ako je budemo pravili, verovatno će biti na moru, ali ne želim puno da pričam o tome da se ne izjalovi.

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading