Ivan i Ana u emisiji
Foto: Printscreen/PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Bivša zadrugarka je spremna da ga goni zbog uvreda i pretnji koje joj je uputio u emisiji „Narod pita”, a kasnije i na Instagramu.

Ivan Marinković je tokom gostovanja u emisiji „Narod pita” izneo brojne uvrede i pretnje na račun rijaliti cimerke Ane Ćurčić zbog čega je ona rešila da ga tuži.

Ivan i Ana u emisiji

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

- Tačno je, prikupljamo svu dokumentaciju i dokaze i advokat će proslediti nadležnim organima. Svašta je pričao, posle je i na društvenoj mreži Instagram nastavio da objavljuje svašta nešto. Odmah sam kontaktirala advokata nakon toga i spremamo sve, a postoji i snimak - rekla je Ana Ćurčić za Telegraf.

Podsetimo, i Anina prijateljica, Zorica Marković prijavila je policiji Ivana Marinkovića zbog uvreda i pretnji koje joj je uputio iste večeri. Pevačica se oseća ugroženo i zabrinuto za svoju, ali i bezbednost svojih sinova Dejana i Ilije.

zorica marković

Foto: Youtube/Printscreen

 

- Zorica se plaši za svoju i bezbednost svoje dece, svojih sinova, jer je Ivan svima javno i na najgori način pretio. Zorica se plaši da bi on ili neko od njegovih "fanova i podanika" koji ga godinama prate kroz razne rijaliti formate mogao da naškodi njoj i njenoj deci - ispričao je izvor za pomenute medije..

- Zorica je tražila zabranu prilaska, to dokazuje koliko je ozbiljno shvatila sve što je Marinković izgovorio - ističe sagovornik blizak pevačici.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading