Asmin, Aneli, Stanija
Foto: Printscreen/Facebook

Stanijin oženjeni dečko Asmin Durdžić, u intervjuu za "Telegraf" pokušao da obmane javnost i izneo niz kontradiktornosi i nelogičnosti koje se tiču veze sa starlete Stanijom Dobrojević.

Dok Aneli u "Zadruzi" tvrdi da se šerijatski venčala sa Asminom i kune se kako je to istina, a čemu svedoče i fotografije do kojih je "Blic" došao, Durdžić i dalje tvrdi suprotno.

- Nikad nisam bio u braku, ni verski ni na papiru. Sporna slika u medijima nema veze s verskim venčanjem, u pitanju je nešto skroz drugo. Da je bilo šerijatsko venčanje takođe bi moralo da bude zabeleženo na papiru - kazao je Asmin, dok se na fotografijama koje su dostavljene "Blicu" vidi suprotno. Između ostalog, i sama je Stanije preko leta objavila video sa oženjenim Asminom uz pesmu "Ilegala", čiji stihovi između ostalog glase: "Evo nas opet, neka sam proklet. Molim te izbriši poruke i fotke. Ne šalji ništa, tako je bolje. Ah, ona je pored", aludirajući na to da je u vezi sa zauzetim muškarcem.

- Imamo svedoke da smo se šerijatski venčali. Bio je njegov kum, moj rođak i moja mama. Oni su učestvovali i bili u kući kod nas, kad je došao hodža i venčao nas - tvrdi Aneli u "Eliti 7".

Kako je nastavio dalje u pomentuom intervjuu da obmanjuje javnost, Asmin je istakao kako nema sina kojeg krije od javnosti, iako je to pre nekoliko godina potvrdio na svom Fejsbuk profilu, što svedoči fotografija u galeriji.

Pa je sada ključno pitanje u ovoj celoj situaciji "ima li Asmin sina, ili ga nema". Jedan dan potvrđuje da je to njegov sin, a onda drugi dan optužuje kako su drugi krivi, jer pokušavaju da lažu, dok se on predomišlja i govori da mu to ipak nije sin.

Između ostalog, Asmin je naveo kako nije istina da je "lažni milioner", jer je naveo da je Aneli kupovao tašne u vrednosti od 35.000 evra, iako je ona u rijalitiju "Elita 7" priznala da je od drugog muškarca dobijala skupocene tašne, a ne od Asmina.

- Pa joj je lažni milioner kupio torbice u vrednosti 35.000 evra, dva nova auta su kod nje... Lepo je živela pored lažnog milionera - naveo je on, dok Aneli tvrdi da joj nije on kupovao skupe torbe, već drugi muškarac kojeg nije želela da imenuje.


 

FOTO: ZORAN ILIĆ / RINGIER
.


 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading