Marija Malivuk
Foto: Printscreen/Foto: Youtube/Printscreen

Marija Malivuk, nekadašnja učesnica „Parova", trenutno boravi u „Eliti". Ubrzo po ulasku u poznatu rijaliti kuću u Šimanovcima, postala je jedna od najharizmatičnijih zadrugarki.

Jednom prilikom otvorila je dušu, pa ispričala strašan detalj iz svoje prošlosti. 

Naime, ona je ostala bez sestre - pošto je ona ubijena dok je bila u drugom stanju, prema Marijinim rečima.

- Moja sestra je imala 19 godina kada je ubijena - počela je ona, pa potom dodala:

- Bila je trudna i njoj je dečko pucao prvo u stomak, pa u glavu. Umrla je u bolnici. Ona je ostala trudna sa njim, ali kada je videla kakav je čovek, nije htela da bude sa njim - zaključila je sa knedlom u grlu.

Marija Malivuk

Foto: Youtube/Printscreen

 

Marija je u prethodnom rijalitiju odgovarala i na pitanja o svom braku, preljubi, ali i šokantnim stvarima. Ono što je bitno napomenuti, na tadašnjem poligrafu slagala je na većinu odgovora. 

- Da li je istina da si tokom braka zatrudnela sa drugim muškarcem? 

- Ne. Ja sam zatrudnela sa svojim mužem, to dete sam sklonila da ne bi bila večita dilema, jer je on sumnjao da nije otac. Međutim, imao je osnovu da sumnja, jer sam ga prevarila sa drugim muškarcem - odgovorila je takmičarka.

- Muž mi je našao poruke na Fejsbuku - pojasnila je Marija, pa otkrila još detalja:

- Doživela sam najmonstruoznije stvari. Bivši muž mi je tražio da spavam sa drugim muškarce, predlagao mi je čak i trojku - objasnila je, a potom ispričali anegdotu sa jedne slave: 

- Otišli smo kod jednih prijatelja, a potom je pred svima pitao jednog druga: Hoćeš li da mi j***š ženu - rekla je i dodala da više nikada nije posetila dotične prijatelje. 

Dva dana nakon što me je bivši muž izbacio iz kuće, živela sam sa ljubavnikom - rekla je. 

- Da li je istina da je tvoj muž potezao pištolj na tebe? 

- Nije muž, ali jeste svekar. On je pio, a ja sam prošla kroz kuhinju da podgrejem mleko sa detetom u ruci. Svekar mi je rekao: "Šta ti misliš da te ja sad ubijem?". Nisam se preplašila u tom trenutku - objasnila je. 

Ostali takmičari ostali su u šoku zbog količine laži koje su imali prilike da čuju. 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading