Milena
Foto: Alo/Printscreen

Upravo je počela emisija ''Izbor potrčka'', a voditeljka Ivana Šopić dala je reč vođi Urošu Staniću da prokomentariše podelu budžeta novog vođe, Milene Kačavende!

 Ja sam šokiran i razočaran u njenu podelu, uvlačila se starim učesnicima, etiketirala me kao šlihtaru, mene i moj karakter nije opisala, mislim da je šupljak, šlihtara, najgora. Njene pudlice su me napale, Nemanja, Samir, ima mnogo pudlica kojima daje keksiće za nagradu. Ne mogu da ih okupim koliko ih je okupila oko sebe, slatke su ne ujedaju, samo laju. Grešan sam razapnite me, imam dostojanstvo, jer ne želim od ovakve ličnosti uopšte da uzimam novac - rekao je Uroš.

- Dobićeš domestos da opereš du*e - rekao je Bebica.

- On je smrtno uvređen jer nije dobio najveći budžet, ceo dan mi naglašava da mu dam, mislim da je najveći spektakl nastao kada sam jhtela da iznesem za gospodina Josipovića - rekla je Milena.

- Oni se nje plaše, Milena je unela strahopoštovanje, David joj se suprodstavio svi su ga napali, mislim da je Ana za razliku od tebe veliki čovek - rekao je Uroš.

- Gospođi Mileni sam zahvalan na lepim rečima, a Uroš ne može da podnese da sa mnom neće biti ,on se meni ne sviđa - rekao je Slobodan Josipović.

- Čovek se više puta izjasnio da nije LGBT član - rekla je Milena.

- Milena je jako lepo odradila podelu, promrljao je Slobodan, ali je pametno rekao Boža Džons, kako je on počeo da ludi, mi smo se smirili i rekli da je on dobar, i onda je on počeo da divlja. Ne može da se fokusira da propahgira i napast - rekao je Lakić.

- Ja sam Urošu rekla jedno, mislim da je problem što radi neke stvari koje ne treba da radi - rekla je Matora.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading