Zadrugari
Foto: Alo/Printscreen

Voditeljka Ivana Šopić je ušla u Belu kuću kako bi ovonedeljni vođa, Danijel Dujković Munjez, izabrao svoju omiljenu osobu kao i potrčke.

Na samom početku, učesnici su prokomentarisali podelu budžeta.

- Poludela sam jer mi Marija stalno dobacuje jer se loži na Boru i kači se na mene, ona nije psihički stabilna. Zato što si toliko dobra osoba sada plačeš -počela je Milica Veličković.

- Plačem jer me boli ono što je izrekao a dokazaće se sve kada se puste glasovne poruke. Ja imam troje dece i izdao si me kao prijatelja - rekla je Marija.

- To je ispod pojasa, čak i da je istina nije trebao da kaže. Devojke su ovde krive jer dozvoljavaju kada ih cmaču i liže. ovo nije korektno jer ne može da se odbrani - rekla je Kačavenda.

- Ja tebe znam 10 godina ali judi će da procene da li ja govorim istinu. tu si gde jesi zato što se tako ponašaš - rekao je Munjez

- Ona ima šizofrena cepanja i kači se za druge jer nema svoju temu. Meni je žao ali se ona prva ne ponaša kao majka nego kao klinka, šorts na pola dup**a. Sada plače, a dobro zna da optužuje druge - rekla je Milica.

- Milica je u pravu za to što kaže da svaku devojku naziva kur**ma - rekla je kuma.

- Problem mi je u haremu pa moram to da sredim - rekao je Terza.

- Mnogo sam ja tebi dozvolila ali ovo je baš ružno, a ja te branim - rekla je Milica.

- Ti si ista ako ne i gora od nje. Mi nismo par od kada ne je pljunula u usta -rekao je Terza.

- Pljunuću te još 4 puta jer si klošar mali - rekla je Milica.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading