Zadrugari
Foto: Alo/Printscreen

U toku je "Izbor potrčka" u kome će ovnedeljni vođa, Milica Veličković, izabrati dve osobe koje će nedelju provesti u izolaciji, kao i omiljenu osobu.

Reč su prvo dobili ukućani kako bi prokomentarisali rođendan Miljane Kulić.

- Ja sam uz Miljanu bio kada je bilo najteže. Bez Marije, Miljana je ovde sama za sebe a kada je ona tu, Miljana nema ni stav ni ništa. Bebica je za njih tada bio Bog i jedino rešenje za Miljanu. Zola je bio neko ko nije bio u njenu korist. Došli smo do toga da je Bebica pokazao o čemu se radi. Ja mislim da prljav veš uvek izađe na kraju - rekao je Mića.

- On obožava da bude u kadru i misli da ga nacija ceni i uvlači im se u du*e jer pljuje moju majku. Do poslednjeg dana je bio fenomenala, onda je otišao otvorio nalog i izneo sve najgore. Mića nije loš čovek i uvej je tu. Imali smo sukob zbog Uroša ali nisam mislila ništa loše. Bio je pozvan i uvek me ispoštuje - rekla je Miljana.

- Milenine "pudlice" i prijateljstvo Miljane, Bojane i mene ne može da se poredi. Oni se perfidno dogovaraju. bebica se okomio na mene ali ja nisam Čuburac i mene neće diskvalifikovati. Milena Kur**venda ne može da nas poremeti - rekao je Uroš.

- Bojana, čuli smo da spremaš nešto? - pitala je Ivana.

- Bogami svašta. Iskreno, ne smatram se delom klana. Stala sam u zaštitu Miljane kod kreveta ali u njene sukobe neću se mešati, imam i svoje ratove. Milenu sam procenila da nije dobar čovek i da je manipulator. Nisam htela da joj uzmem krevet, nisam znala da je njen. Ona tu mafija i pobacala mi je posteljinu, imala je sreće što joj ja nisam isto pobacala sve. Spavala bih i pored nje, nije problem - rekla je Bojana.

- Danijel i ja nismo bili pozvani niti sam to očekivala. Išla je linijom manjeg otpora i tražila nam hranu kad god joj je trebalo. Dvolična je i bezobrazna. Moram da stanem u odbranu Teodore Balzak koja nije htela da ide i pokvari joj rođendan. Bojana je znala da je to kumin krevet i previše mafija. Oni su tri pekinezera ali pas koji laje ne ujeda - rekla je Snežana.

- Bebica je rekao da idemo na rođendan - rekla je Tijana.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading