DOLAZI NAŠA NOĆNA MORA: Filip Car urnisao Maju zbog njenog očajničkog poteza, Marinkovićeva van sebe zbog Aleksandrine trudnoće
Foto: Printscreen/PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 bivša zadrugarka Maja Marinković objavila je danas privatne prepiske s Filipom Carem, s obzirom da ne može da prihvati da on voli Aleksandru Nikolić, s kojom čeka dete, kako je Alo! ekskluzivno otkrio.

Naime, Maja je objavila skrinšotove u kojima se vidi kako joj je Car pisao poruke, međutim, to ne menja činjenicu da mu je i ona i te kako odgovorila na iste, te mu često javljala gde se nalazi i šta radi, te mnogi komentarišu da je vest o Aleksandrinoj trudnoći duboko pogodila Marinkovićevu.

Filip Car

Foto: ATA Images

 

Ovim povodom oglasio se i Car na društvenoj mreži instagram, te se javno obratio Marinkovićevoj.

- Nakon naslova o Aleksandri i trudnoći kao metak dolazi ko drugi nego naša noćna mora! Čekamo još neke da se jave, pa onda slobodno uđite u "Elitu" i pričajte o nama!!! Samo molim vas nek se neko javi bar sa audio snimcima pričanja sa mnom, poruke su za pi**e! Idem još malo da odspavam, pa kad se vratim, nadam se da će napaćenaduša naći, pošto smo se čuli, viđali šta god, jedan onako validan snimak audio i video! Stvarno me sramota kome dajem na značaju - napisao je Car i dodao stiker koji glasi "Nastaviće se...".

Poznato je da je Marinkovićeva uhodila, tukla i proganjala sve svoje bivše momke, te ovo njeno sadašnje ponašanje javnosti i nije čudno, zato što je i tokom boravka u rijalitiju dokazala da se previše "veže" za svoje partnere i da ih i nakon raskida uznemirava na razne načine.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading