Aneli Ahmić kod hodže
Foto: Alo/Foto: Alo!

Aktuelna učesnica Elite Aneli Ahmić od samog početka rijalitija glavna je tema medija zbog svoje burne prošlosti, ali isto tako što je pokušala da obmani javnost da ju je bivši partner prevario sa starletom Stanijom Dobrojević.

Ahmićeva je otkrila sinoć u emisiji "Pitanja gledalaca" da je prenosila novac preko granice pojedinim kriminalnim klanovima, a sada je Alo! ekskluzivno došao u posed snimka na kom je posetila hodžu kako bi došlo do isceljenja.

Naime, Aneli je posetila hodžu koji je obavio obred egzorcizma, a dok je čitao molitve ona je ispuštala jezive krike, a negativna energija je izašla kroz njena usta.

Asmin za Alo! otkriva kako ovaj snimak konačno dokazuje da Stanije nije otimačica muževa, te da potvrđuje da oni nikada nisu bili u braku, obzirom da je ovaj snimak nastao 2021. godine, u vreme kada se pričalo da su se venčali, te da je Ahmićeva smišljeno ušla u rijaliti sa lažnom pričom kako bi ispala žrtva. Takođe, on priznaje da je pokušao da joj pomogne, jer je navodno imala loše misli u kojima je videla kako sebe baca sa balkona.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading