Zadrugari
Foto: Alo/Printscreen

Nakon što je noćas pušten snimak na kojem su Uroš i Aneli ogovarali Milenu Kačavendu, voditeljka Ivana Šopić je dala reč Mileni:

- Ja vidim kako one alapačere po ćoškovima, one što bi se je*ale po ćoškovima, a ja nemam nameru da se raspravljam sa Slađom, a ja nikoga nisam došla da fasciniram. Znam ja da one mene ogovaraju, a ovakav klip nećete čuti od mene - rekla je Mileni.

- Ja sam to čula od nje, ali ja sam joj to rekla u lice i ona meni - rekla je Aneli.

- Nisi mi rekla da bih se poje*ala sa celom kućom. to je jako ružno, pogotovo za mene koja sam majka dva velika momka, ja nisam rekla ni da bi se ona poje*ala sa Janjušem. O Urošu ne bih, on je marioneta koja se ne kupa, a videćemo do kraja ko je ove je*ačica,- rekla je Milena.

- Ona sada ispada žrtva - rekla je Aneli.

- Ja mislim ono što kažem, i za neke stvari i ljude imam mnogo toga - rekla je Milena.

- Ovo je odnos MIlene i Aneli, ovo je dublji problem, što se njih tiče, a one se ne mogu voleti u ovoj kući. Sve što misle to i kažu, a njih dve, pa vidi se ta netrpeljivost - rekao je Janjuš.

@alo_portal Desingerica o narkoticima: “Pre bih bio na kokainu, nego na travi” #alo #alodnevnenovine #alonovine #fypシ #fyp #foryoupage #desingerica ♬ original sound - Alo_portal

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading