Janjuš i Aneli
Foto: Alo/Printscreen

Aneli Ahmić sinoć se po prvi put oči u oči suočila sa starletom Stanijom Dobrojević koju je optužila da joj je preotela partnera i oca svoje ćerke Asmina.

Sa obe strane bilo je šokantnih priznanja, otkrića i do sada nepoznatih detalja iz odnosa sa pomenutim Asminom, međutim, njih dve su razgovarale na civilizovan i miran način, dok je Aneli svu krivicu svalila na bivšeg momka i poželela im sreću u daljem odnosu.

O Aneli je do sad svašta izašlo u medijima, od njene burne prošlost, pa sve do bivših partnera, a sada je Alo! došao u posed njene fotografije iz prošlosti.

Aneli Ahmić

Privatna arhiva

 

Na njoj se aktuelna učesnica Elite nalazi u nesvakidašnjem izdanju, širokoj jakni i trenerci, bez trunke šminke, a društvo joj pravi nepoznati stariji muškarac koji u rukama drži cigaretu i flašu piva.

Primetno je da Aneli danas potpuno drugačije izgleda, te da je uradila niz estetskih intervencija i operacija, a mnogi tvrde da je promenila čak lični opis.

Međutim, ako je sudeći po fotografiji i njenom osmehu na licu, verujemo da je pozadina ove fotografije isključivo šala i zabava, te da je Ahmićeva izašla u običnu šetnju.

 

@alo_portal Ceca je ispunila obećanje i došla da podrži Nućija i Vojaža #alo #alodnevnenovine #ceca #svetlanaraznatovic #fypシ #koncert #voyage #nucci ♬ original sound - Alo_portal

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
danijela

16.04.2024 18:19

Au kakva RUGOBA! Iznutra još veća! ZLO!