Stanija u provokativnom izdanju
Foto: Alo/Printscreen

Odnos Marka Janjuševića Janjuša i Aneli Ahmić poslednjih dana je sve burniji. Ona je otkrila da se skoro svakodnevno ljube, dok je on sinoć u naletu besa otkrio da su bili intimni.

Tim povodom za domaće medije oglasila se starleta Stanija Dobrojević, koja smatra da su oni već duže vreme u tajnoj vezi.

- Mislim da su oni u tajnoj vezi duže vreme. Janjuš je sve to krio i štitio je Aneli da se ne zna da su zajedno, on zbog ćerkice koja ide u školu i već je velika, a Aneli zbog priče "ucveljena ostavljena žena kojoj ćerkica briše suze" a za sve to je kriva Stanija Dobrojević! I kako sad tako ucveljena da odmah uskače u krevet drugom muškarcu i to još zauzetom - rekla je Stanija na početku.

Stanija je spomenula i Asmina, bivšeg muža Aneli Ahmih.

- Verujem da je u šoku jer Aneli počinje da pokazuje svoje pravo lice. Asmin kaže da je ovo još uvek ništa koliko ona glumi i laže sve. Mislim da joj Janjuš to sada govori iz inata i da će oni biti zajedno i da veliki obrt tek sledi... Ovo je samo početak! A Janjuš može u klub "Stanija Asmin" tek kada mi se javno izvini za sve uvrede koje mi je uputio ni krivoj ni dužnoj, to mu zameram - rekla je Stanija.

Inače, Januš je rekao da je Aneli licemer jer joj je rekao da je i dalje u vezi sa svojom ženom, a da to nije pričao kako bi je zaštitio, te je negde poistovetio s Stanijom.

- Ja tek čekam karmu da im se vrati svaka moja suza, duševna bol i medijski linč koji sam prošla! Znali su da nisam znala! Asmin mi je sve prećutao! Ja nisam znala da Aneli postoji, a ona je znala za Janjusevu ženu da su se izmirili i svesno ušla u taj odnos nanoseći nekome bol! Velika razlika između mene i nje! Meni to sad niko i ne veruje, ali neka! Bog je veliki, a karma će tek da stigne na naplatu - zaključila je Stanija za Telegraf.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading