Maja Marinković
Foto: Alo/Printscreen

Otkako se uselila u Belu kuću, starleta Maja Marinković napravila je totalnu pometnju u vezi Nikole Bukilića i Teodore Balzak. 

Naime, Nikola se jedno vreme totalno približio Marinkovićevoj, pa je u trenutku i zaboravio na svoju devojku. Sinoć je tokom emisije "Pretres nedelje" Maja progovorila o odnosu sa Bukilićem. 

- Nikola je stvarno lep momak, mlađi je od mene, ušla sam ovde emotivno neraščićena dovoljna sam sama sebi tako da ne bih ulazila u vezu. Svideo mi se, on je lep, zgodan momak, ne sviđa mi se malo njegovo seljačko ponašanje, ja sam se njemu dopala, da sam ja htela nečega bi bilo sigurno. On se iznevirao kad sam pričala o Filipu podbao me je. Ako je tako radio sa Teodorom radio bi i sa mnom, ne sviđa mi se njegov odnos sa devojkama. Nikad nismo sedeli zajedno jako prisno. Mislim da ima dobru dušu ali ta priča kod mene ne pije vodu. Teodora mi je kao brat nemam ništa protiv mene ali je proradila sujeta kad sam ja ušla i kad je bacio oko na mene - priznala je Maja. 

Podsetimo, Maja Marinković nakratko izazi iz Bele kuće, budući da će večeras gostovati u emisiji kod Ognjena Amidžića. Maji će se u večerašnjem gostovanju pridružiti i Jovana Tomić Matora, Uroš Stanić, Miljana Kulić i Žana Đorđević Maliković.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading