Vanja
Foto: Alo/Foto: Alo/ilustracija

Pre nekoliko dana kao bomba odjeknula je vest da je još uvek zakonita supruga Nenada Aleksića Ša, Vanja Aleksić, u vezi sa bivšim dečkom Mione Jovanović sa kojom reper javno razmenjuje nežnosti. 

Ona je to demantovala nedavno, ističući da njih dvoje nisu zajedno, ali nijednom nije otkrila da li među njima postoje neke emocije.

Sada se na mrežama pojavila zanimljiva situacija. 

Naime, Vanja je juče otkrila da se nalazi u Novom Sadu, gde je uz snimak iz automobila poručila: 

- Kuvaj ručak, spremaj kafu

Istog dana na Instagram profilu oglasio se i Mionin bivši dečko koji je takođe označio istu lokaciju i podelio snimak iz automobila.

Mnogi se pitaju da li je ovo samo slučajnost, a ima i onih koji tvrde da su sigirno zajedno. 

Inače, nakon što je javno ostavio, Mionin dečko je otkrio da se čuje sa jednom devojkom, a kada se sazna ko je ona, goreće Balkan. 

- Što se tiče Mione, prešle je zabranjenu crtu, tako da je ona slobodna devojka, sad može da radi šta god želi. Ja sam svoj život nastavio dalje, čujem se s jednom devojkom, kad se sazna ko je ona, gore će Balkan - rekao je Pantera za Republiku. 

Podsetimo, Nenad Aleksić Ša i Miona Jovanović svakim danom se ponašaju sve opuštenije, a sinoć je čak došlo i do njihovog prvog javnog poljupca, iako je reper još uvek u zakonitom braku sa Vanjom Aleksić. 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading