Aneli Ahmić
Foto: Alo/Foto: Alo/ilustracija

Već neko vreme se u javnosti spekuliše ko je izvesni Alen kojeg pominje aktuelna učesnica Elite, Aneli Ahmić

Ahmićeva je nekoliko puta pokušala da demantuje priču da su bili zajedno, ali je na kraju, pod pritiskom priznala da je imala simpatije prema njemu pre Asmina. 

Njen bivši partner, Asmin Durdžić u jednom intervjuu otkrio je da je Alen samo šifra za čoveka koji se trenutno nalazi u zatvoru i koji ima troje dece. 

On tvrdi da je upravo osoba za koju se Aneli raspituje onaj čovek sa fotografija gde mu Ahmićeva gura jezik u usta. 

Naš portal je pomenute fotografije dobio i objavio još u novembru prošle godine, ali tada se nije znalo da je reč o njemu. 

- Alena jako dobro poznajem, on je jako dobar momak, najbolji drug od Anelinog rođaka, ali taj dečko uopšte nije taj Alen kog je Aneli pominjala u Zadruzi. Alen je nadimak za jednog drugog momka, kojem je gurala jezik u usta. Čovek je trenutno sad u zatvoru. Čovek ima troje dece, postoje slike gde mu gura jezik u ustaOn ima drugo ime, koje ne želim sad da pominjem. Aneli je bila sa njim dok je bila sa mnom. Poslednji put kada je vadila silikone, pretprošle godine, tad je isto bila sa njim - rekao je Asmin za "Blic". 

Inače, njen odnos sa rijaliti partnerom Janjušem bio je narušen upravo zbog "Alena" za koga joj je bilo bitno da zna da li se razveo i da li je čeka. 

Podsetimo, Aneli je jednom prilikom otkrila da je oduvek želela takvog muškarca pored sebe. 

- Ja sam vazda govorila da bih volela takvog čoveka pored sebe. Videla sam njegove kvalitete - rekla je Aneli, koaj je potom otkrila kako on izgleda:

- Fino, kulturno. Ne kao kriminalac. To sam govorila i pre Asmina. Jer je stvarno dobrica. Neće da se svađa - odgovorila je Ahmićeva.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading