Janjuš i Aneli
Foto: Privatna arhiva/Preentscreen

Dosta toga se promenilo u odnosu Aneli Ahmić i Marka Janjuševića Janjuša, naročito nakon njegovog povratka u Elitu.

Dok Aneli tvrdi da je bivši košarkaš hladniji prema njoj i da je na neki način izbegava, on stoji pri svom stavu da mu je potrebno vremena da se sabere, uzevši u obzir šta se sve izdešavalo u njegovom privatnom životu.

Aneli je sada, kako se može čuti na snimku koji se pojavio na jednoj Instagram stranici, u razgovoru sa Đedovićem, otkrila da ona i Janjuš nisu imali odnose otkako se Janjuš vratio, a obelodanila je i razlog.

 

 

Kako Ahmićeva tvrdi, u pitanju su komentari na njihov račun koji su Janjuševiću veoma zasmetali nakon što je izašao i video kakva je situacija napolju.

Mnogi su u komentarima konstatovali da će Janjuš doživeti nervni slom nakon što bude video ovaj snimak njenog razgovora sa Đedovićem, a pojedini čak tvrde i da Aneli laže.

Podsetimo, Marka Janjuševića je krajem 2023. godine zadesila velika porodična tragedija. Njegov brat Mihailo, pronađen je mrtav u iznajmljenom stanu u Beogradu, a Janjuša su izveli iz Elite kako bi mu saopštili ove strašne vesti. On je nakon povratka u rijaliti rekao cimerima da se Mihailo obesio.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading