Janjuš i Aneli
Foto: Privatna arhiva/Preentscreen

Učesnica Elite, Aneli Ahmić, često se nađe na meti optužbi zbog svog ponašanja prema psu Vesni, koju je Janjuš dobio u rijalitiju. 

Aneli i Janjuš ne snalaze se najbolje u dresiranju psa Vesne, a već je poznato da su više puta spavali u posteljini po kojoj je pas urinirao.

Juče se desila nova situacija koja je zapala za oko fanovima rijalitija koji sve prate putem društvenih mreža i komentarišu. 

Naime, dok su Aneli i Janjuš spavali u rehabilitacji, u jednom trenutku se pas popeo na krevet i urinirao na Aneli. Ona tada ništa nije osetila, a kada je ustala videla je šta se desilo. 

 

 

Ono što je uradila nakon toga zgrozilo je gledaoce. Ahmićeva je samo uzela peškir koji je stavila preko dela na krevetu gde je pas izvršio nuždu i nastavila da spava na istom mestu. 

Ovaj snimak proširio se na sruštvenim mrežama, a mnogi smatraju da je Aneli ovo zaslužila jer se prema psu odvratno ponaša. 

- "Samo neka pi*a po takvima, bolje nije zaslužila", " Zapostavljaju psa, ne izvode ja da obavi nuždu", "Zna pas koga će" - bili su samo neki od komentara. 

BONUS VIDEO:
 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading