Filip pisao starleti
Foto: Alo/Printscreen/Ataimages

Filip Car je nedavno izašao iz medijske ilegale i tom prilikom govorio o svojim nekadašnjim cimerima iz Bele kuće.

Tom prilikom Car je govorio o Aniti Stanojlović, te istakao da je ne smatra inteligentnom osobom.

- Kada slušaš Anitu, shvatiš da ne zna da spoji dve prosto proširene rečenice. Sećam se da smo joj se Miljan Vračević i ja smejali kada je rekla da hoće da se ubije Vitaminom C - rekao je Car, pa dodao:

- Kaže da ide da popije Vitamin C i da se utepaje. Možda se negde u njenoj sredini to tako kaže, ali meni je bilo smešno to da će da se "utepaje". Nije ostavila utisak na mene kao neko ko je inteligentan, moralan i na kraju krajeva roditelj - istakao je Filip.

@hypetelevizija SHOWBLIZ | Da li ste pogledali najvecu ekskluzivu ove nedelje? Filip Car je govorio za nase kamere, a intervju vas ceka na nasem kanalu #hypetv ♬ original sound - HYPE TV

"Aleksandra i ja smo prošli golgotu"

Car je otkrio i da je Aleks njegova najveća ljubav, ne samo u rijalitiju veći u životu.

– To je žena koja je meni rodila ćerkicu. Ona je i pre nego što smo saznali da je trudna bila spremna da promeni svoj život zbog mene i preseli se ovde. Aleksandra je ljubav mog života. Ne samo u rijalitiju nego i u životu. Mnogo toga smo prošli zajedno. – rekao je Car.

– Aleksandra i ja smo prošli kroz golgotu. Jedno drugom smo priredili golgotu. Ni moja, a ni njena prošlost nije bila savršena. Svi mi imamo nešto na šta nismo ponosni.

– Ja nisam verovao kada mi je Miki Đuričić rekao da će me dete promeniti. Ne mogu da vam opišem koliko me je Leona promenila. Ni ja ne mogu da verujem kako je to moguće. – priča Filip Car u emisiji ShowBLIZ specijal.

Alo!/Hajp

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading