Lepi Mića
Foto: Alo/Printscreen

Lepi Mića rijaliti je učesnik poslednjih nekoliko godina, a kako je priznao, boravak u rijalitiju mu se isplatio. 

Mića je otkrio da je novac od honorara gledao pametno da uloži, kao i da se pridržavao pravila kako ne bi dobijao velike novčane kazne. 

- Nikad nisam bio rasipnik u životu, tako da je meni učešće u rijaliti programima samo donelo dobro. Nisam nikad dobijao velike kazne jer sam poštovao pravila. Uvek sam gledao da zadržim ceo honorar nedeljni i da to ode na uštedu. Ulagao sam u nekretnine, u neke trajne stvari. Nisam pucao na kafane i provod ili na silikone kako većina devojaka radi, pa posle kukaju što ništa nisu zaradile. Pritom na kazne odu velike sume i šta si onda uradio. Zaradio sam ja dobre pare, ali nećemo o ciframa - rekao je Mića, a cimeri su ga pomno slušali. 

Lepi Mića

Printscreen

 

Mića: "U rijalitiju sam za male pare" 

Kao dugogodišnji učesnik rijaliti programa, Mića je u kontinuitetu bio prisutan na ekranima, a nedavno je odlučio otkriti koliko novca zapravo zarađuje svojim učešćem u "Zadruzi".

Lepi Mića u emisiji

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

- Ja sam u rijalitiju za vrlo male pare. Pitajte lažne milionere koliko su uzeli para. Boli me glava od njihovih laži. Ja sam inteligentan čovek i pre sam za jednu skromnu, dobru platu, koja te čeka kad izađeš iz rijalitija, nego da tražim milione, a izađem bez žute banke. E, njima se to dešava. Ja sam zadovoljan. Tih deset plata na kamatu, bude plus i neka nagrada, eto dobio sam kola, javnu promociju, pa sve to vredi. Da sam u spoljnom svetu, potrošio bih pare, dobio koronu i ne bih imao šta da radim. Ja javno pitam sve ove što se busaju honorarima, gde su im ti milioni? Nemaju ni kuće ni kućišta, a pričaju priče za malu decu. Pa, na splavovima ti vajni bogataši iz rijalitija skupljaju po 1.000 dinara da plate račun. Više od njih 30 u zadnje dve sezone nisu dobili ni dinara, sve otišlo na kazne - kazao je svojevremeno.

BONUS VIDEO: 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading