Marko Janjušević
Foto: Printscreen/Foto: Youtube/Printscreen

Prema navodima domaćih medija, bivša devojka aktuelnog učesnika rijalitija "Elita," Marka Janjuševića Janjuša, Jelena, otkrila je da je bila žrtva njegove prevare za novac.

U medijima su se pojavile prepiske u kojima se vidi da mu je Jelena zapretila da će, ukoliko joj ne vrati novac, potražiti pomoć u rešavanju tog problema.

Takođe, istakla je da je već dva meseca pravi "moronom," što sugeriše da Janjuš nije vratio dogovoreni iznos.

Kada je video ovu poruku, Janjuš nije mogao ostati imun te je, prema pisanju medija, pukao od besa i počeo da joj preti.

Navodno je poručio da će je prijaviti, iako joj duguje novac.

Prepiske otkrivaju i da je Janjuš tepajući je nazivao "ljubavi" kako bi od nje dobio novac, navodeći da mu je potreban za rešavanje dugova i kako bi bio miran još mesec dana.

U pokušaju da povrati svoj novac, Jelena je, prema navodima medija, ponudila Janjušu 8.000 evra, ali je zahtevala da to bude kod javnog beležnika, kako bi se pravno osigurala da će joj vratiti dug.

- Hoću svoje pare i da te ne čujem i ne vidim više, dva meseca me praviš moronom. od danas ti teče kamata, imaš mesec dana da mi vratiš pare inače prodajem dug, pa laži nekom drugom! - napisala je Jelena tvrde domaći mediji.

- Slušaj ovako, sad da ti kažem, ovaj bezobrazluk, nastaviš li ovako da se ponašaš, neće na dobro izaći - odgovorio je Janjuš.

Alo! / Pink.rs

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading