Stanislav, Miona
Foto: Printscreen/Foto: Instagram

Nedavno je Veliki šef doneo odluku da napravi svadbu u "Eliti" gde će mlada i mladoženja biti Miona Jovanović i njen bivši dečko Stanislav Krofak.

Ova odluka šokirala je sadašnjeg Mioninog dečka, Nenada Aleksića Ša.

- Klupko se polako odmotava, sve je ovo i bilo očekivano. Napolju se sve vreme i priča o njihovoj svadbi, nije slučajno što su gledaoci izglasali da se baš ovaj par venča, logičan sled događaja je bio da se njihovo venčanje organizuje i u "Eliti". To je dodatno dalo gas Mioninim i Stanislavljevim fanovima da pokrenu prikupljanje para za gala slavlje koje će im prirediti i kada izađu i kad će konačno ozvaničiti ljubav koja između njih nije ni prestajala - priča izvor blizak bivšem paru.

- Njihovi obožavaoci, oduševljeni idejom o predstojećem venčanju u Beloj kući, već su skupili oko 10.000 evra, kako bi napolju napravili pravu svadbu kad izađu. Sve je spremno da se njihov odnos kruniše brakom, samo da se još sačeka tih petnaestak dana do velikog superfinala.

Nenad Aleksić Ša je, inače, doneo odluku da stavi tačku na odnos sa Mionom Jovanović, a nakon toga doživeo je nervno rastrojstvo.

Alo! / Republika

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading