Dušica Jakovljević
Foto: Printscreen/Printscreen

Voditeljka Dušica Jakovljević u toku sinoćne emisije obavestila je Mariju Kulić i gledaoce da će pokušati da stupe u kontakt sa Mionom mamom, Danijelom.

Dušica Jakovljević

Printscreen

 

Telefon je sve vreme zvonio, ali se na kraju Mionina majka nije javila.

Tokom emisije, gledaoci su saznali da produkcija nije uspela da dođe do Mionine majke uprkos višestrukim pozivima. 

- Ako nas gledate, nećemo vas dugo zadržavati, želimo da čujemo samo Vaše mišljenje o svemu što se desilo - poručila je Dušica Jakovljević

Stanislav otkrio Mioni kakve namere je imao sa njom, ona zanemela!

Miona Jovanović i Stanislav Krofak prethodne dve noći proveli su u hotelu nakon što je na imanju u Šimanovcima organizovano njihovo venčanje. 

Njih dvoje su u hotelu imali iskren razgovor, gde su javno otkrili sve što je gledaoce zanimalo mesecima unazad. 

- Je l' si pričao nešto o prstenju, nekim signalima - pitala je Miona.

- Ne, imao sam plan. Kad si ušla, pripremao sam da dođem unutra i da te zaprosim za Novu godinu. Poslao sam Darku poruku, kako bi se to organizovalo - odgovorio je Stanislav.

- Zašto nisi bacila svo to prstenje bacila u jezero, kad te zezao? - pitao je on.- Prstem nisi ti kupio, narukvicu jesi. Što bih bacila to jer to smeta Ša? Ja to tako ne doživljavam, ja volim sve da čuvam.

- Bunio si se što sam pričala neke stvari o tebi, a ti si pričao nekoj osobi, s kojom si bio mesec dana, neke stvari o meni. Zašto? - pitala je Jovanovićeva.

- Samo kažem da ili ne, to nisu moje reči. Ne bih to rekao ni njoj o tebi, ni tebi o njoj - rekao je Krofak.

- A smetalo ti je što sam ja pričala Ša. Mogao si da joj kažeš nešto - rekla je Krofak. Maja i ti komentarišete kako ja gledam u tebe - rekla je Miona.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading