Tara Simov
Foto: Printscreen/Foto: Instagram

Bivša učesnica rijalitija, a sada voditeljka, Tara Simov, ponovo je svojim nesmotrenim izjavama razbesnela javnost, ali i pratioce na Tiktoku.

Tara se, dok se sređivala u salonu, uključila u lajv putem pomenute društvene mreže, gde je ćaskala sa pratiocima, a povela se i tema da li bi imala još naslednika ili naslednica.

- Volela bih da imam još jednog sina. Ne volim žensku decu, rodiš i postane ku*va sa 12 godina. Mnogo je lakše da mi je sin u zatvoru, nego ku*va za 20 evra. Lakše je da sinu šaljem pakete u zatvor, nego ćerku da skidam sa one stvari - izjavila je Tara, a komentari su bili brutalni:

Tara Simov

Foto: Printscreen/instagram

 

- Pila sam, ali nikada me ku*varluk nije privlačio - nastavila je Tara, a budući da je bila u frizerskom salonu, frizerka se umešala.

- Ne možeš da generalizuješ zbog tvog lošeg iskustva - rekla joj je ona.

Tara je dodala da uskoro ide na operaciju grudi i nosa.

Objavila intimnu fotku sa novim dečkom

Sve je iznenadila vest da bivša zadrugarka i voditeljka Tara Simov ima novog dečka.

Nekadašnja rijaliti učesnica objavila je na svom Tiktoku da uživa u ljubavi sa muškarcem kog nije htela da prikaže javnosti, a sada se ponovo oglasila.

Tara se pohvalila fotografijom iz izlaska na kojoj je uživala sa dečkom, a na intimnu fotku iz kola stavila je natpis "osetljiv sadržaj".

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading