Asmin, Dušica, Aneli
Foto: Alo/Alo/ Ilustracija

Asmin Durdžić nedavno je gostovao u emisiji kod Dušice Jakovljević, a sada je isplivao telefoonski razgovor između njih dvoje.

Poziv je nastao neposredno pred Asminov dolazak u studio, a Dušica je tom prilikom otkrila tajnu Aneli Ahmić.

- Evo nas u Beogradu još, moram da otkažem - rekao je Asmin.

- Ne, da li si normalan? Čekaju te svi - zaprepastila se Dušica

- Šalim se, kada da dođem? - nasmejao se Asmin.

- Kad god hoćeš, ja sam stigla - rekla je voditeljka.

- Aneli još ne zna da ja dolazim? - upitao je Asmin

- Nema pojma, biće ludilo. Moram da ti otkrijem nešto. Jesi sam sada? - rekla je Dušica, a nakon što je Amin potvrdno odgovorio, dodala je:

- Dovela sam je u studio i Milan Milošević joj je prišao sa leđa i zagrlio je. Kako se ona trgla tada, zasuzile su joj oči. Rekla mi je: "Ja sam mislila da je..." Ti ne shvataš kako je to izgledalo - rekla je Jakovljevićeva. 

Asmin Durdžić se pokajao zbog neprikladnog obraćanja Dušici Jakovljević, koja je, kako i sam govori, uvek bila korektna prema njemu, pa je iskoristio priliku i javno joj se izvinio zbog neprijatnosti, koju je doživela.

Alo! / Hajp

Dušica: "Mafijam u studiju"

Podsećamo, Sita Ahmić se  uključila uživo u program televizije Pink i posvađala sa Stanijom Dobrojević, koja je bila gošća voditeljke Dušice Jakovljević. Emisiju je posmatrao Asmin Durdžić koji je Dušici poslao poruku, a voditeljka ju je pročitala pred Stanijom.

- Asmin mi je poslao poruku: "Završi to, da ja ne bih završio".

- Ovde mafijanja nema, ovde samo ja mafijam jer mi je to posao - rekla je Dušica Jakovljević tom prilikom.

Stanija je tada Dušici uputila izvinjenje, nakon čega je to uradio i Asmin Durdžić koji je shvatio da je napravio grešku i da je pogrešno odreagovao.

- Dušice, izvini i u moje i u njegovo ime, ja znam da njega boli jer ja ovo moram da trpim zbog njega, a on je toga svestan - rekla je Stanija Dobrojević.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading