Ivan Marinković
Foto: Printscreen/Foto: TvPink

Turbulencije u odnosu Ivana i Jelene Marinković ne prestaju otkako je zadrugar saznao da mu je supruga bila neverna.

Oni su tim povodom i sinoć imali su žestoku svađu za crnim stolom koju su nastavili i tokom reklama, pa iznelisav prljav veš.

- Problem je što sediš pored svoje žene, a njoj se dopada drugi dečko - rekao je Lepi Mića.

- Nisam to očekivao. Ja sam rekao realno da je taj snimak ličio na flert i da se svi slažu, ali sam rekao koliko je verujem da me to ne zanima, jer ćaska sa svima. Ja sam toliko siguran u nju da mi to nije ličilo, pitao sam je posle da li ima još nešto i rekla je da nema. Sa kim sam ja živeo? Je l' poenta sve što drugi pričaju? Da je htela da se useli u moju gajbu i potroši moje pare. Nju čeka nasledstvo od tate, pa ko me j**e - govorio je Ivan.

- Sad si već mučenik milioner sa kojim sam bila iz korist, prošetaj. Ovo su tvoje stare fore, blamiraš se - dodala je Jelena.

- Je l' sam ja tebe varao ili ti mene? - pitao je on.

- Radio si ti meni - poručila je Jelena.

- Na oči. Đedović će sad da joj postane najbolji drug, ova bi prodala sve u životu. Sad joj se već i gadim - dodao je Ivan, ali je Ilićeva sve vreme bila hladna kao led i nije se mnogo obazirala na njegove reči.

- Kreće tvoje vređanje, jedino neki alkohol da ti daju - odbrusila je ona.

Uroš priznao da je bio intiman sa Jelenom

Prethodnih dana u Eliti glavna tema je odnos između udate Jelene Marinković i Uroša Rajačića. 

Mnogi učesnici priznali su da znaju za njihov intimni odnos, dok Jelena još uvek demantuje te tvrdnje. Uroš je nedavno tokom intervjua priznao da je bio intiman sa Jelenom Marinković, Ivanovom suprugom.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading