Ivan i Jelena
Foto: Printscreen/Foto: PrintScreen/Zadruga Official

Afera sa Urošem Rajačićem istakla je u prvi plan Jelenu Marinković, a osim aktulene priče, mnogi su se podsetili njenog "učinka" u rijalitiju u kojem je učestvovala pre "Elite".

Zajedno sa Ivanom Marinkovićem Jelena, koja se u tom periodu bavila novinarstvom, učestvovala je u "Parovima", tada pod devojačkim prezimenom Ilić. U međuvremenu su počeli ljubavnu vezu, a tokom boravka u jednoj vili u Zemunu, Jelena je, kako su domaći mediji pisali, a što su gledaoci "Parova" imali priliku svakodnevno da prate, više puta fizički nasrtala na Ivana. Ivan je više puta dobio batine od svoje izabranice, a šutiranje, davljenje, udarci u glavu i u nos, samo su neki od mnogih Jeleninih napada na Ivana. O tome svedoče brojni snimci koji su tada kružili društvenim mrežama i koji su naišli na more osuda.

TUKLA GA, UGRIZLA ZA NOS, POVREDILA MAKAZAMA! Jelena Marinković je u rijaliti ušla kao novinar, a evo šta je sve radila Ivanu

Foto: Printscreen

 

Jednom ga je čak ugrizla za nos! Izbezumljen, Ivan je molio produkciju da dozvoli Jeleni da napusti vilu, a onda kad se smirio, pričao je da će joj biti bolje čim popije lekove za smirenje. Govorio je i da je on voli najviše na svetu i da je on kolateralna šteta njenog ponašanja.

Njegovo izlaganje sve vreme je slušala Jelena, u početku smireno, potom mu je priletela i odvalila mu šamaračinu, a onda je počela i da ga guši. Potom ga je optužila da je fizički zlostavljao van rijalitija:

- Agresivcu, što se kriješ? Hoćeš da mi polomiš vrat, kao kod kuće? Nemaš strpljenja. Idi u "Tajnu sobu" da daš izjavu, bolesniče. Smradino jedna - zaprepastila je ukućane i celokupnu javnost tom izjavom Jelena. 

Posle izlaska iz "Parova", Jelena i Ivan su živeli u zajedničkom stanu na Novom Beogradu, a onda u oktobru 2021. godine se desio, kako su svi domaći mediji izvestili, incident. Iz njihovog stana čula se buka, a policija je na licu mesta zatekla Ivana krvavog. Prijavljeno da se na 8. spratu nalaze tragovi krvi, na 9. spratu se čuje buka.

jelena

Foto: Youtube/Printscreen

 

Kako su svi domaći mediji izvestili, Ivana je, nakon što je, kako je objavljeno, udario Jelenu nekoliko puta šakom, ona makazama povredila levu ruku. Par se oglasio za medije, Ivan je istakao da je među njima sve okej, a Jelena je dodala:

- Nemam pojma o čemu pričate, evo ga Ivan pored mene. Umiremo oboje. Ne znam što mene zovete, ja nisam zanimljiva, niti sam javna ličnost. Zovite Ivana koji sedi do mene - rekla je za medije Jelena.

Jelena Marinković totalno raskrinkana!

U "Eliti" su puštene uspomene Jelene Marinković, ali svi pričaju o reagovanju Uroša Rajačića.

Jelena Marinković se odmah razveselila kad je videla svoju fotografiju i s pažnjom je pratila niz uspomena, dok je Ivan nije skidao pogled s nje.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading