Ivana Aleksić
Foto: Alo/Foto: Printskrin

Vrnjačka Banja će od 7. do 14. jula 2024. godine biti domaćin Vrnjačkog Karnevala, jednog od najvećih i najznačajnijih festivala u Srbiji.

Ekipa Alo! portala prisutna je na licu mesta, gde smo imali priliku da razgovaramo sa Ivanom, bivšom suprugom Nenada Aleksića.

Na početku razgovora, primetili smo da Ivana nikada nije izgledala lepše, pa smo je pitali koja je tajna njenog izgleda.

Ivana Aleksić

Alo

 

- Lepo mi je u životu. Poenta cele priče jeste da sebi budeš na prvom mestu. Da sebi budeš prioritet, da ispuniš sebi sve želje, a da prestaneš da drugima ispunjavaš  - rekla je Ivana za Alo! pa otkrila da li je u kontaktu sa Vladimirom Tomovićem.

- Nisam se čula sa njim, ali sam se javila njegovim kumovima, oni su večeras u Banji, pa ćemo se kasnije videti - priznala je ona i otkrila zašto su odnosi između njih dvoje zahladneli. 

- Ljudi se zbliže, možda su nas samo okolnosti u tom trenutku zbližile više samo. Ja sam u Beogradu, a on u Baru. Čujemo se, samo ne tako često - kaže Ivana.

Mediji su dugo spekulisali o emotivnom odnosu između Ivane i Vladimira, međutim Ivana nije želela ni da potvrdi ni da demantuje ove glasine, već je, kako kaže, ostala dosledna svom načelu ćutanja.

Kako iza sebe ima brak sa kontroverznim rijaliti učesnikom i reperom Nenadom Aleksićem, Ivana je prizanala da li se kaje zbog nečega.

- Ne kajem se, a ono što sam naučila iz tog braka jeste da se više nikada neću udavati - našalila se ona i prokomentarisala njegovo trenutno učešće.

- Njegove karijere mi je žao, njega ne! 

Ceo intervju možete pogledati na početku teksta.

Alo! N. Kiš

BONUS VIDEO:

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading