Miona Jovanović
Foto: Printscreen/Printscreen

Dok se ukućani pripremaju za superfinale Elite, pojedini od njih se suočavaju s ogromnim preprekama za najvažniju noć, posle koje ništa više neće biti isto.

Jedna od njih je Miona Jovanović, koja je doživela pomračenje uma kada je shvatila da njoj nije stigla haljina za finalnu noć.

- Idi kod mene, pa vidi da li imam nešto što ti se sviđa. Ja sam Slađi dala onu haljinu, mislila sam da je tebi stiglo - ponudila joj je Anita, ali je Mioni to, sudeći po njenim rečima, bila slaba uteha.

Miona jovanović

Printscreen

 

- Ma, nemaš ništa za tu priliku. Sve si iznosala, nema veze - očajna Miona joj je odgovorila.

- Pa, da, ona jedna haljina je i meni velika, a imam veće grudi... - nastavljala je Anita.

Miona je besno komentarisala da ne može da veruje da joj najbliži nisu obezbedili toaletu za finalnu noć. Njen očaj je dodatno rastao kako je gledala ostale ukućanke, koj su dobile i po nekoliko haljina. Naravno, svaka je birala onu u kojoj smatra da će izgledati najbolje, a Miona je utoliko nesrećnija. 

Nemila situacija u kojoj se zatekla, pogodila je i Nenada Aleksića Ša, koji poput ranjene zveri šeta po imanju u Šimanovcima. Ša bi da pomogne Mioni, ali ni sam ne zna kako.

"Miona od Ša već pravi kućnu pomoćnicu!"

Potez Nenada Aleksića Ša ponovo je naišao na žestoke osude fanova Elite.

Reper i njegova devojka spremali su njene stvari u džakove, kako bi Miona što lakse iznela sve kad bude izlazila iz Elite.

Oni su tokom rada pričali o kućnim poslovima, a Jovanovićevoj je svanulo kad je čula da reper voli da pegla veš, pošto ona to ne podnosi da radi.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading