Elita 7 finale
Foto: Alo/Alo

Jelena Marinković našla se u centru skandala kada je samo nekoliko dana pre finala priznala da je prevarila supruga Ivana Marinkovića sa cimerom Urošem Rajačićem. 

Jelena Marinković javnosti je postala poznata kada je prvo ušla u rijaliti Parovi, a tada je izgledala sasvim drugačije.

Jelena

Foto: Printscreen

 

Imala je plavu kosu, tanke usne i delovala je kao sasvim druga osoba, zbog čega se nagađa o estetskim korekcijama koje je imala.

Jelena

Foto: Printscreen

 

Ivan i Jelena upoznali su se upravo u Parovima, gde je njihova veza takođe bila burna, a razvod će se, kako je Marinković priznao, desiti zbog preljube u Eliti. 

Jelena

Foto: Printscreen

 

Jelena Ilić je srpska novinarka, a rođena je 24. januara 1988. godine u Leskovcu. Rođena je u Leskovcu, a živi u Beogradu. 

U "Parove" je ušla kao novinarka na tajnom zadatku. Mesec dana posle ulaska u rijaliti započela je ljubavnu vezu sa Ivanom Marinkovićem. Time je na sebe još više skrenula pažnju učesnika, publike i medija.Pre ulaska u "Parove" radila je, kako je sama rekla, kao brend ambasador u duvanskoj industriji.

Jelena je pre nekoliko godina javno govorila o depresiji. Depresija je nastala, kako je ispričala u rijalitiju, kao posledica neispunjenosti na svim životnim poljima.

Informacija o Jeleninom godištu zaprepastila je javnost, a evo koliko je ona mlađa od Ivana

BONUS VIDEO: 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading