Tara Simov
Foto: Alo/Foto: Alo ilustracija

Tara Simov se oglasila nakon što ju je majka Nenada Aleksića Ša sinoć pomenula u emisiji uživo.

Tara se sada na svom Instagram profilu obratila Nenadovoj majci i u svom stilu istakla da i ona ima svašta da kaže o njoj.

- Ajde prvo ću gospođa Ljilji da se obratim. O tome ko koliko može da progovori, ko koliko skrinštotova ima , ne priliči ženi Vaših godina da priča na televiziji. Pogotovo ne za dve devojke troduplo mlađe i ostvarene na svim poljima i kompletno nezainteresovane za Vašeg sina - napisala je Tara, pa nastavila:

- Takođe, nadam se da je ovo prvi i poslednji put da govorite o meni, da ne bih ja govorila o Vašoj "ljubavi" prema Nenadu i tome zašto je on takav kakav jeste.

- Što se tiče naradnžaste babyfat sekjančice, evidentno je koliko te bolim, a veruj mi kako vreme bude odmicalo, sve više ću te boleti. Uživaj u vožnji- zaključila je Simova.

Majka Nenada Aleksića Ša napravila skandal u emisiji

Nenadova majka se uključila u emisiju uživo u kojoj je on gostovao sa Mionom Jovanović i uplakana i besna izrazila nezadovoljstvo zbog uvreda koje njen sin trpi od strane gledalaca.

Nenadova majka je takođe otkrila da je mnogo propatila zbog Vanje i Tare, njene bivše snaje.

- Ovde Nenadova majka, on je mnogo dobar čovek i nema koga nije pomogao, nemoj da me povuku za jezik i da ja počnem da pričam. Ja sam molila da ne govore ništa, nemoj ja da počnem da pričam. Miona i on su fantastično, svuda idu zajedno i super se slažu. Ja sam fizički loše zbog njegovog braka prethodnog i Miona je trebala malo da ga smiri da se izleći od prethodne veze. Sram bilo i Vanju i Taru, nemoj ja da počnem da pričam. On je duša najveća, uvek sebe zadnjeg pogleda i želi da učini drugima -rekla je Nenadova majka.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading