Marko i Mihailo
Foto: Alo/Foto: Alo/ilustracija

Mihailo Janjušević (27), rođeni brat aktuelnog učesnika "Elite" Marka Janjuševića Janjuša oduzeo je sebi život u stanu u Beogradu.

Brat rijaliti učesnika sahranjen je potom u rodnom Prijepolju, a Janjuš se nakon svega vratio u rijaliti.

On se sada, nakon završetka Elite, oglasio prilikom posete rodnom Prijepolju i objavio emotivan video koje je sve rasplakao.

Janjuš

Foto: Instagram

 

- Kada sam te ispratio na put koji nisi zaslužio, obećao sam sam ti da, kada god se poklope kazaljke, ja ću pomisliti na tebe. Evo posle skoro sedam meseci, kada sam došao da te posetim, moram da ti kažem da sam mislio i kada su bile udaljene jedna od druge. Mislio sam svaki sekund... - napisao je Janjuš objavivši tom prilikom i Mihailov snimak.

Podsetimo, Marko je na groblju održao i potresan govor.

- Poštovani prijatelji, rođaci i kumovi. Dragi moj brate, sada se opraštamo, a to ne želim. Ne želim da iko pomisli da te ostavljam i da nastavljam dalje. Teško mi je da pronađem pravu reč. Deset godina si mlađi od mene, prerano si otišao. I pored toga sto si najmlađi, navikao si nas na svoju veličinu. Ti si naš mali brat, a oličenje dobrote i čistote. Ono što nikada sebi neću oprostiti je to što ti nikada nisam rekao koliko mi značiš. Hvala što si mi ulepšao život kad si se rodio - poručio je kroz suze.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Sta reci

21.07.2024 15:27

Toliko ti je zao brata da si se vratio u onu ludaru da se tesis sa ostalim lujkama, nevaspitanima i iskompleksiranima?