Elita logo
Foto: Printscreen/Foto: Elita 8

Još jedna sezona rijalitija na Pinku je završena, a Elita 7 iznedrila je Anitu Stanojlović kao novu zvezdu u usponu.

Ono što je interesantno je da je kasting za narednu sezonu uveliko u toku, što je objavila i sama Milica Mitrović, tvorac pomenutog formata, a sada je potvrđen još jedan rijaliti učesnik koji će se naći u Eliti 8 koja startuje od septembra.

U pitanju je pevač i rijaliti učesnik Elvin Kadrić, koji je vesti i sam potvrdio na svom Tiktoku nalogu, u toku lajva.

On je otkrio kako će se predstaviti publici, dobio je podršku od ljudi koji su se uključili u njegov lajv, a onda priznao da će dati sve od sebe i neće biti ništa drugačiji nego u odnosu na spoljni svet.

Ko je Elvin Kadrić?

Elvin Kadrić Kadra je bosansko-hercegovački pevač, fudbaler i rijaliti igrač. Rođen je 10. avgusta 1992. godine u Berlinu u Nemačkoj.

Živi u Sarajevu u Bosni i Hercegovini. Učestvovao je u sedmoj sezoni rijaliti šoua „Parovi“ koji se emitovao na Hepi televiziji kao jedan od favorita za pobedu. Bio je učesnik muzičkog takmičenja „Zvezde Granda“ i „Zvijezda možeš biti ti“.

Svađom sa žirijem u „Zvezdama Granda“, a pre svega raspravom sa pevačicama Marijom Šerifović i Jelenom Karleušom, Elvin Kadrić skrenuo je na sebe pažnju javnosti.

Marija Šerifović mu je rekla da je pokvario svoje pevanje u odnosu na prethodno pojavljivanje u ovom šou. Elvin je rekao da na ovakvu konstataciju nema nikakav komentar.

Na Marijino insistiranje da joj kaže šta on misli kako je pevao, Elvin je odgovorio da se oseća fantastično. Tu se nadovezala i pevačica Jelena Karleuša koja mu je rekla da je njegov govor tela odaje da ima vrlo negativan stav što je loše za njegovo karijeru.

Rekla mu je da deluje kao „nadrndani vampir“ i da mu je pevanje bilo katastrofalno.

Elvin je rekao da on deluje samo sigurno u sebe i da je pevao fantastično. Takođe, rekao je Jeleni da je u abdestu, da je okupan i čist, i da je došao spreman.

Za njega je Jelena Karleuša dama, koja je uspela, ali ne treba zaboraviti kako je ona počela svoju karijeru. Za Mariju Šerifović je rekao da nije bila sigurna u svoje reči i da je zbog toga tako postupila.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Jovana

24.07.2024 09:44

Drago mi je da ga vidimo ponovo. Predivan decko i pevač. Srecno mu bilo