Aneli
Foto: Printscreen/Pink printskrin

U emisiji "Narod pita", Asmin Drudžić se uključio uživo i započeo raspravu sa Lepim Mićom.

Asmin je tom prilikom izjavio da Nora nije njegova ćerka, navodeći da Anelina porodica nije želela da urade DNK analizu. Takođe je kritikovao Miću zbog konstantnog osuđivanja.

Aneli Ahmić se odmah oglasila, pozivajući Durdžića da urade DNK analizu kako bi dokazali da je Nora zaista njegova ćerka.

 - Što se tiče DNK, ja sam na raspologanju možemo se naći u Sarajevu, Dubrvniku i Beogradu, može doći gde želi, ja nikome ne idem na noge, što se tiče mene ja znam ko je otac deteta, a to što je on rekao su puste laži koje slušamo godinu dana. Ja nemam komunikaciju sa njim, niti želim,a  on ako želi DNK neka kaže, rekla sam gde može gde dođe, a evo javno ga pozivam i na poligraf jer tvrdi da nismo od 2022. godine zajedno, a u mom telefonu svi dokazi postoje. -  rekla je Aneli pa dodala: 

Aneli

Pink printskrin

 

- Moram dodati da on nije kontaktirao moju porodicu za DNK analizu, iako su oni bili za to dok sam ja bila u Eliti. Dosta je više njegovih laži i načina na koji ponižava i mene i moju prodicu, a očigleno nije svestan da ponižava i svoje dete. Ja sam mu na raspolaganju i za poligraf i za DNK u bilo koje doba da me pozove rekla sam gde sam, ali sa monsutumom da se nalazim negde u Austriji, neću! - istakla je Aneli za Pink.rs.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading