Asmin Durdžić
Foto: Alo/Foto: Alo ilustracija

Asmin Durdžić došao je u Beograd kako bi se suočio sa Lepim Mićom.

Lepi Mića i Asmin imali su sukob kada je bivši zadrugar gostovao u emisiji "Narod pita", a sada je Durdžić došao ispred stana u kom živi rijaliti učesnik.

Nakon što se Asmin oglasio i otkrio gde se nalazi, sada se oglasio i Mića, koji je žestoko izvređao Asmina i priznao da je biznismen veća starleta od Stanije.

Lepi Mića

Pink printskrin

 

- Dobio sam informaciju da mi je lažni Stanislav bio ispred mojih vrata. Evo ja sedim ispred moje zgrade, bio sam na bazenu, a sad sam na ručku sa prijateljima. Tu sam, sedim ispred zgrade, ne intresuje me ponašanje pojedinih psihopata, ne znam šta rade te dvorske lude po Beogradu. Nikada nikoga nisam prijavio policiji, niti sam bio u policiji, niti sam ikoga tužio, to je sve laž. Svako svojim ponašanjem govori o sebi. Ne pada mi na um da nebitnim licima dajem medijski prostor, ja se nikoga ne bojim, šetam u svom gradu, a ako neko misli da ga se bojim, taj može da mi se nap**i k**ca. Nisam znao, ali sam sada utvrdio da je gospodin starletan veća starleta od Stanije - rekao je Mića za Pink.rs.

"Šerif Konjević je spavao sa njegovom ženom" 

Asmin je otkrio i da li se čuo sa Aneli po njenom izlasku iz "Elite".

- Nisam se čuo s njom niti imam potreba da se sa njom čujem niti nikada više u životu želim da se čujem s tom osobom, ni sa njenom porodicom. To DNK, šta ima Mića s tim kao prvo. Verovatno je dobio zadatak, pa to mu je posao, da brani i meša se u tuđe živote. On se generalno samo meša u tuđe živote pošto verovatno svoj nema. Njemu je Šerif Konjević j**ao ženu. Nek on uradi DNK sa svojom ćerkom, da li je njegova ili Šerifova - rekao je Asmin za domaće medije.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading