Miona jovanović
Foto: Printscreen/Foto: TvPink

Miona Jovanović i Stanislav Krofak suočili su se u emisiji "Narod pita", a sve vreme je bilo veoma napeto.

U jednom trenutku je Miona čak otkrila da neće raditi na detetu sa Ša, te je jasno podržala rečenicu njenog brata koji je zamolio da nikada ne dopusti da joj Nenad Aleksić Ša napravi dete.

- Miona šta se promenilo od tvog razgovora sa porodicom u sopstvenoj kući? Nekako ste na ljutit način završili komunikaciju? - upitao je Darko.

Miona jovanović

Foto: TvPink

 

- Tata mi se javio prvi, pitao me kako sam, čestitala sam tati rođendan, Sa bratom sam u super odnosima, on mi sve prenese kakva je situacija - rekla je Miona.

- Tvoj otac je jako zabrinut na koji način će Ša da te tretira, uzeli su način na koji ste funkcionisali u rijalitiju, te po svemu sudeći ne može da ga gleda očima - rekao je Darko.

- Otac, kao otac ja ga razumem. Ni ja ne bih bila za taj odnos da sam ga gledala onakav, ali svakako je mnogo bolje napolju, stvarno je super. Nadam se najboljem - rekla je Miona.

- Koliko je tvoj tata stariji od Ša? - upitao je Darko.

Miona jovanović

Foto: TvPink

 

- Pa desetak godina - rekla je Miona,

- Šta te otac još ispitao za Ša? - upitao je Darko.

-Razmenili smo svega par poruka, pitao me kada ču doći. Ranije sam imala takvu situaciju i nisam pričala sa tatom i mamom. Sa mamom dva meseca, a sa tatom mesec. On je prvi popustio, očevi su takvi, slabiji su na ćerke. Nadam se da će biti okej - rekla je Miona.

- Nenadu je baš zasmetala rečenica tvog brata kada je rekao samo nemoj Nenad da ti pravi dete - rekao je Darko.

- Dete, kao dete. Ne znam, hvala njemu na savetu, slažem se sa njim. Neću raditi na tome, ja odlično sama znam da mi dete nije potrebno. Neću ništa da forsiram, ništa na silu, ali nije zbog Nenada već imam dosta stvari da završim - rekla je Miona.

Miona Jovanović

Foto: TVPink

 

- Ti si vrlo lagana, obzirom kako je tvoja porodica reagovala. Da li stvarno veruješ da će doći do tog trenutka da možete sedeti svi na ručku i da oni zaista Nenada prihvate? - upitao je Darko.

- Pa u nekom skorijem periodu ne, samo neka bude okej da prihvate, ne moraju ručkovi. Smatram da će tada tenzija splasnuti, mnogo je bolje nego što se tamo dešavalo - rekla je Miona.

- Baka Milica je postala zvezda društvenih mreža - rekao je Darko.

- Meni je drago, ali evo setila sam se kada moji nisu bili za vezu sa Stanislavom. Nisu baš imali toliku odbojnost kao prema Nenadu, ali su bili protiv jer ima dete i jer je stariji - rekla je Miona.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Milica

28.07.2024 10:38

Devojka je toliko bezlična i bezosrćajna,bitno je da se tata javio prvi.Da li su ti odgovori što je još uvek tako mlada ili iz bezobrazluka,razmaženosti ,kako god ali izgleda da je roditelji ne interesuju mnogo.Važnijo je krevet Nenadov,užas.