Miona jovanović
Foto: Printscreen/Foto: TvPink

O suočavanju Mione Jovanović i Stanislava Krofaka u emisiji "Narod pita", koja se sinoć emitovala, i dalje se priča.

Bilo je veoma napeto između bivšeg para, a u jednom trenutku Miona je ponovila da nije bila zadovoljna u vezi sa Stanislavom Krofakom, što je njena dodatno razbesnelo, te je rešio da je totalno raskrinka.

- Ja nisam osoba koja vara, to što mi se desilo jednom u životu da izađem iz veze u kojoj sam bila varana, a to niko ne uzima u obzir - rekla je Miona.

- Znala je sve, samo se sad pravda. Njoj je tad odgovaralo, pa nije pričala i raskidala - rekao je Stanislav.

Miona Jovanović

Foto: TVPink

 

- On bih voleo da bude gospodin savršen, bezgrešni. Ja sam samo dan dva pre karantina videla da me on vara. U automobilu sam mu priznala neke stvari, nisam to tako doživela, nisam mogla da povežem da me sve vreme varao, to je kao druga osoba - rekla je Miona.

- Evo ja imam poruke koje mi je slala iz karantina. Evo napisala: "Odlazim, volim te najviše na svetu bebice moja, ne piši ništa" - rekao je Stanislav.

- Zašto mu tada nisi rekla da te mnogo povredilo? - upitao je Darko.

- Pa dok je došlo do mog mozga kasno sam shvatila. Ja sam njega zaista volela dok nisam skapirala da je to bila zabluda u mojoj glavi - rekao je Stanislav.

- Ja imam i od one devojke Jovane tatoo poruke koje joj je Miona poručila da mi pošalje - rekao je Stanislav.

"Ne želim Ša da rodim decu"

U jednom trenutku je Miona čak otkrila da neće raditi na detetu sa Ša, te je jasno podržala rečenicu njenog brata koji je zamolio da nikada ne dopusti da joj Nenad Aleksić Ša napravi dete.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading