Marko Đedović
Foto: Printscreen/PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Bivši učesnik "Elite", Marko Đedović je ponovo šokirao javnost!

Čačanin sklon skandalima ovaj put se oglasio na svom Instagram profilu gde je objavio, kako je naveo, važno saopštenje povodom gostovanja u emisiji "Narod pita".

Između ostalog, Đedović je brutalno opleo po pojedinim takmičarima, koje nije imenovao.

- Važno obaveštenje! Želim da se izvinim svima koje sam sinoć uvredio bilo kojom rečju, zato što nisam još. Ne odgovaram nikome, jer se svađam za velike pare (sinoć je bilo po ugovoru), a vi ih nemate. Ne mislim sve ono o vama, mislim još i gore, ali kada mi uplatite na račun, mogu još da vas izvređam. Do tada jedite parizer, ja odoh na more da kupim stan. Zbogom smrtnici - stoji u zvaničnom saopštenju Đedovića.

Marko Đedović

Foto: Printscreen/instagram

 

U pomenutoj emisiji Đedović je oštro isprozivao pojedine zadrugare, pre svega Jovanu Tomić Matoru i Ivana Marinkovića, posebno zbog njegovog sukoba sa Žanom.

- Tu su se desile pretnje maloletnom detetu, koje ide u srednju školu. Čuo sam se sa Žanom i video svojim očima, ali to je njena stvar. Neka dva dečaka su napala njenu ćerku ispred škole, spominjajući Ivana Marinkovića. Postojale su žalbe i dok je trajao rijaliti. Pretili su detetu to veče kad je bila žurka i zato je Žana poludela - objasnio je Marko, a Ivan mu je momentalno odgovorio, ne birajući reči.

- Čujem noćas me plavooki lepotan, kosovski junak, pominjao celu noć. Je l' te ostavio dečkić tvoj Anđelo? Što se tiče vodenjaka moje mame, pukao je gde je trebalo, ali je tvojoj mami pukao umesto u "krugu dvojke", u tatinu g***, zato si furun*****. Dečkič, budi dobar! I megdan pravog junaka sa Kosova je za "vjek i vekova otvoren"! - poručio mu je Marinković.

Njihov sukob se nastavio Đedovićevim odgovorom:

- Korišćenje priče o kosovskim junacima, u opisu osobe koju kasnije nazivaš ovakvim imenima i ismevanje naroda koji je stradao i još uvek strada da bi ostao na svojim ognjištima, žaleći za najmilijima je za zabranu javnog oglašavanja, govorio si o traumama i koliko tuguješ za nestalim ocem, a sa tuđim nestalim i poginulima se sprdaš. Nadam se da si se sprdao sa junacima sa Kosova i Metohije u stanju delimične uračunljivosti ili se bar vadi na to. Sram te bilo. Što se tiče uvreda upućenih meni, ne zanimaju me, kao ni ti.

Anđelo je zaljubljen u Đedovića

Marko Đedović i Jovana Tomić Matora su se suočili u emisiji "Narod pita".

Tom prilikom nekadašnji bliski prijatelji i kumovi nisu štedeli jedno drugo.

 

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading