"NE MOGU VIŠE DA GLEDAM OLOŠ" Šolakov urednik izvređao narod Srbije: Arlauču, jedu te pljeskavice! (VIDEO) 13:57 Vesti 27
NOVA PROVOKACIJA U PIONIRSKOM PARKU Brutalno vređa studente samo zato što hoće da uče! (VIDEO) 11:41 Vesti 37
OPTUŽENA DA PRUŽA INTIMNE USLUGE U ZAMENU ZA LETOVANJE I ZIMOVANJE Skandalozne tvrdnje na račun poznate pevačice, sve izrečeno uživo! 08:45 Vip 0
PRŠTE UVREDE Dvojica milijardera se dohvatili za guše: Ti si, bre makro, držao si prostitutke 15:00 Vesti 0
''NE BOJ SE DEDE, 25 GODINA SAM ROBIJAO U HAGU'' Kiji Kockar zbog uvreda od nepoznatog muškarca na internetu preselo Badnje veče 22:20 Vip 1
"OLOŠU, SRAMOTA JE DA SPOMINJEŠ SVOJE ALBANSKE KORENE!" Selma Bajrami na žestokom udaru nakon što je besramno vređala Srbe! 14:00 Vip 4
DOKLE VIŠE, ŽENO? Marta Stjuart sahranila živu novinarku, oprala je uvredama, a ona joj ovako uzvratila 19:00
PONOŠ NAKON MILICE UVREDIO I ANU BRNABIĆ: Seksistički komentari, čak je i Šolakovoj novinarki bilo neprijatno (VIDEO) 21:31 Vesti 0
ALARMIRANA POLICIJA NA PINKU! Haos u programu uživo, voditeljka momentalno reagovala, ovo je nedopustivo! 10:58 Vip 0
SEVERINA POTPUNO RASKRINKANA! Evo šta je Hrvatica uradila misleći da niko neće primetiti, prevršila je svaku meru! 13:54 Vip 1
PUSTITE BABA-DEVOJKU U SRBIJU NEKA JE PRANGIJAJU KLINCI! Hrvati žestoko vređaju Severinu nakon skandaloznog ponašanja na granici! 17:25 Vip 4
CIRKUS, KRST I ŠVALERKA NE IDU ZAJEDNO! Toni Bijelić odmah reagovao na njegove reči, usledilo javno izvinjenje! 17:54 Vip 0
NA PUTU DA TI UKRADEM DEČKA! Bukti rat Karleuše i Edite, pljušte skandalozne uvrede: "Nisam ti ja Sofija Milošević, budaletino!" 18:25 Vip 0
"ODOH DA KUPIM STAN, A VI JEDITE PARIZER!" Đedović žestoko ponizio zadrugare, javno poručio da će za pare sve da ih vređa 16:56 Vip 0
"SILIKON JOJ JE PREŠAO U KUK, HIRURG TREBA DA VRATI DIPLOMU" Strašne uvrede na račun Maje Marinković: "Hitno mora da ih izvadi" 16:40 Vip 0
ROSPIJO MALA, IŠAMARAĆE TE Baka Prase najstrašnije vređao maloletnice, mreže se usijale: "Anja, spasla si se" 16:25 Vip 0
PSIHO I SPODOBA, IMA LI ŠTA OGAVNIJE OD NJE?! Jelena Radanović brutalno izvređala Jovanu Jeremić, voditeljka joj žestoko odbrusila 17:15 Vip 2
PUBLIKA ME VREĐA, A JA PLAČEM Tijana Em otkrila kako prolazi na nastupima: Šapuću mi uvrede na uvo, ne mogu da podnesem to 21:00 Vip 0
SEVERINA I NIKOLINA PIŠEK U SVAĐI ZBOG POZNATOG MUŠKARCA Godinama ne pričaju, a ovo je razlog, sve se saznalo 16:35 Vip 0
U NAJTEŽIM TRENUCIMA OKRENEM SE VERI Olja Karleuša o običajima i tradiciji, poslala važnu poruku za Vaskrs! (VIDEO) 10:00 Vip 0
REKTOR JE OŠTETIO SRBIJU ZA 35 MILIONA, TO MU NIJE JEDINI GREH Valentina Arsić Arsenijević, profesor na Medicinskom fakultetu, "U RINGU" 20:00 Vesti 12
SNOVI MALOG DEČAKA KOJI SU POSTALI JAVA Andrija Maksimović za sport.alo o klubu u kom želi da nastavi karijeru, "peckanju" sa Jamalom, imenu po kom bi da ga pamte i jednoj neostvarenoj želji 07:30
VASKRŠNJA IDILA SLAĐANE TOMAŠEVIĆ: ''Dok sam bila mlađa, varala sam u kucanju jajima, sad već prihvatam poraz'' (VIDEO) 21:00 Vip 0
"VERA MI DAJE MIR U TEŠKIM VREMENIMA" Uroš Živković za Alo! o porodičnim tajnama, negovanju običaja i Uskrsu u svom domu: "Sina ću učiti da bude pošten" 18:00 Vip 0
TUŽNO PRIZNANJE VODITELJKE PINKA! Bojana Lazić nikad iskrenija: ''Za Vaskrs sam često bila sama, tad sam shvatila da je porodica sve'' 12:00 Vip 0
USKRS U DOMU JELENE KOSTOV: "Da suprug sedi kod kuće sa decom za praznik, a ja da pevam? To nikako!" 15:00 Vip 0
OPŠTI KOLAPS NA AUTO-PUTU POSLE KIŠE Izlili se voda i blato na kolovoz, vozači u problemu 18:09 Vesti 0
PUTIN OTKRIO TAJNE O NAPADU KOJE ĆE VAS ZAPREPASTITI: Rusija ne troši sredstva na napade na "prazne štale" 18:26 Vesti 0
DNEVNI HOROSKOP ZA SREDU, 23. APRIL Lav je magnet za pažnju, Devica je neraspoložena na poslu, a šta je sa ostalima? 19:26