DOKLE VIŠE, ŽENO? Marta Stjuart sahranila živu novinarku, oprala je uvredama, a ona joj ovako uzvratila 19:00
PONOŠ NAKON MILICE UVREDIO I ANU BRNABIĆ: Seksistički komentari, čak je i Šolakovoj novinarki bilo neprijatno (VIDEO) 21:31 Vesti 0
ALARMIRANA POLICIJA NA PINKU! Haos u programu uživo, voditeljka momentalno reagovala, ovo je nedopustivo! 10:58 Vip 0
SEVERINA POTPUNO RASKRINKANA! Evo šta je Hrvatica uradila misleći da niko neće primetiti, prevršila je svaku meru! 13:54 Vip 1
PUSTITE BABA-DEVOJKU U SRBIJU NEKA JE PRANGIJAJU KLINCI! Hrvati žestoko vređaju Severinu nakon skandaloznog ponašanja na granici! 17:25 Vip 4
CIRKUS, KRST I ŠVALERKA NE IDU ZAJEDNO! Toni Bijelić odmah reagovao na njegove reči, usledilo javno izvinjenje! 17:54 Vip 0
NA PUTU DA TI UKRADEM DEČKA! Bukti rat Karleuše i Edite, pljušte skandalozne uvrede: "Nisam ti ja Sofija Milošević, budaletino!" 18:25 Vip 0
"ODOH DA KUPIM STAN, A VI JEDITE PARIZER!" Đedović žestoko ponizio zadrugare, javno poručio da će za pare sve da ih vređa 16:56 Vip 0
"SILIKON JOJ JE PREŠAO U KUK, HIRURG TREBA DA VRATI DIPLOMU" Strašne uvrede na račun Maje Marinković: "Hitno mora da ih izvadi" 16:40 Vip 0
ROSPIJO MALA, IŠAMARAĆE TE Baka Prase najstrašnije vređao maloletnice, mreže se usijale: "Anja, spasla si se" 16:25 Vip 0
PSIHO I SPODOBA, IMA LI ŠTA OGAVNIJE OD NJE?! Jelena Radanović brutalno izvređala Jovanu Jeremić, voditeljka joj žestoko odbrusila 17:15 Vip 2
PUBLIKA ME VREĐA, A JA PLAČEM Tijana Em otkrila kako prolazi na nastupima: Šapuću mi uvrede na uvo, ne mogu da podnesem to 21:00 Vip 0
SEVERINA I NIKOLINA PIŠEK U SVAĐI ZBOG POZNATOG MUŠKARCA Godinama ne pričaju, a ovo je razlog, sve se saznalo 16:35 Vip 0
"MARŠ KUĆI, ČETNIČE" Hrvati žestoko udarili na Ognjena Amidžića, voditelj trpi jezive uvrede 09:20 Vip 1
VREĐALI SU ME NA NACIONALNOJ OSNOVI I PRAVILI SMICALICE Pobednica Zvezda Granda otkrila kako se Ceca Ražnatović ponašala prema njoj 18:45 Vip 0
VODITELJKA IZVREĐALA TOŠIĆA! Nije mogla da sakrije bes nakon što je pretio Karleuši: Inteligencija kao sobna temperatura 10:47 Vip 0
FOLKER BRUTALNO IZVREĐAO KOLEGINICU IZ GRANDA! Nije birao reči: "Jela je sendvić dok se takmičila, zgadila mi se" 20:28 Vip 0
KO UPOTREBI OVE REČI, KRŠI PRAVILA PLATFORME Evo šta se smatra UVREDOM na društvenoj mreži X 21:02 Razonoda 0
"ŠMRKALA SI SA ČIKICOM, DOŠLA SI POLUPANA!" Danilo obelodanio u javnost strašne optužbe na račun Tare Simov, skandal! 20:59 Vip 0
"NATOPLJENA OPIJATIMA, SVAKA ČAST KO MOŽE DA TE..." Karleuša žestoko izvređala Editu Aradinović, skandal neviđenih razmera 11:25 Vip 0
EKSKLUZIVNO! Maca Diskrecije otkrila detalje komunikacije sa Baka Prasetom: ''Očekujte lajv kod njega, svašta ću da ga naučim'' 19:40 Vip 0
ŽRTVOVALI SE ZBOG NJENOG DETETA I ELITE 8! Porodica Ene Čolić donela drastičnu odluku zbog maloletnog Matije, evo ekskluzivnih detalja 21:00 Vip 0
"RAZVOD JE SMRT, VOZIO SAM 300 KILOMETARA I PLAKAO" Haris Džinović U Ringu nikad iskrenije o Melini (VIDEO) 20:10 Vip 1
''STIL JE NAUČIO OD KARLEUŠE'' Seka Aleksić pecnula Duška Tošića, Adaktaru jedno ne oprašta: ''Kad bi ćutao i samo radio obrve..'' 20:00 Vip 0
NISAM GRAMZIVA, ONE NEMAJU PRIVATNI ŽIVOT! Sara Reljić žestoko potkačila koleginice: To ide njima na obraz 19:00 Vip 0
POJAVIM SE PRED TRAMPOM U MANTILU, A ISPOD MANTILA… Jovana Jeremić U RINGU o odlasku u Ameriku i svim gorućim temama 20:00 Vesti 3
OVO JE ISTINA O OBRAZOVANJU SEKE ALEKSIĆ! Otkriveno sve, evo koju je školu završila pevačica 15:45 Vip 0
NUĆI PROGOVORIO O CECI I KARLEUŠI! Reper priznao šta je poslao Ražnatovićki, mnogi se ne bi usudili ovo da urade! (VIDEO) 19:00 Vip 0
ŠTA JE RUSIJA ISPALILA NA UKRAJINU? Vojni stručnjak demantuje ukrajinske tvrdnje: "Nema smisla" 15:44 Vesti 0
HRVATI SE KRSTE I NE VERUJU Ovo je novi slogan Milanovića za predstojeće predsedničke izbore (FOTO) 15:32 Vesti 0
SVAKODNEVNO SE TUŠIRATE, ALI OVAJ DEO TELA NIKO NE PERE Leglo je bakterija, a postoji samo jedan način da ga lepo očistite 15:57
OVO CELU SRBIJU ZANIMA Kvalifikacije za SP počinjemo od septembra, četiri velika tima nam "beže" 13:10