Skinuo se Darko Tanasijević
Foto: Alo/Printscreen

Rijaliti Elita 7 je završen, a dok traju pripreme za narednu sezonu, koja startuje u septembru, brojni voditelji i voditeljke pomenutog formata uzeli su predah.

Prvi od njih je bio Milan Milošević, koji je otkrio da je otputovao na odmor, zatim Ana Radulović, koja je sa porodicom na letovanju, a sada se oglasio i Darko Tanasijević, koji je otkrio da je uzeo mali predah od snimanja.

Darko se oglasio putem društvene mreže Instagram gde je priznao da je njegov odmor počeo danas, a potom je otkrio i gde se zaputio.

Darko TAnasijević

Foto: Instagram

 

- I odmor može da počne. A put, nikad laši i brži - napisao je Darko, i otkrio da je kao destinaciju odabrao Hrvatsko primorje.

Darko na meti uhoda

 

Darko Tanasijević našao se u situaciji gde ga nepoznata osoba prati, a sada je podelio svoje iskustvo.

Tanasijević je priznao da se ne oseća nimalo lagodno.

- Na meni nepojmljiv način je došla i do broja mog telefona, nakon čega su počeli neprestani pozivi i poruke, čak i u gluvo doba noći. Prvo sam molio da se to više ne dešava, posle i zapretio da ću to prijaviti policiji, ali ni tada to nije stalo. Međutim, trenutak kada sam se stvarno uplašio i video da to baš i nije tako naivno kao što sam prvobitno mislio, jeste kada su počele da mi stižu moje fotografije sa ulice i iz nekih kafića, kao i fotografije mog automobila koji je parkiran u jednom, pa u drugom delu grada - rekao je Darko.

"Nisam prijavio policiji"

Darko, kako je otkrio, nije potražio pomoć.

- Sama ta spoznaja da ste pod prismotrom neke osobe koju ne poznajete, za koju ne želite da vas prati i uhodi, to dosta frustrira i iritira, vrlo je stresno. Nisam otišao u policiju da to prijavim, ali sam zapretio. Nakon toga je to stalo, barem se ja tako nadam -završio je Darko.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading