Teodora i Anđelo
Foto: Alo/Printscreen

Anđelo Ranković u Eliti 7 uplovio je vezu sa Anitom Stanojlović, koja je tada još uvek bila u braku sa Jovanom Tomić Matorom. 

Anđelo je u rijalitiju komentarisao ljubavni život Anite Stanojlović, a na početku veze za svoju sadašnju devojku nije imao reči hvale.

- Ja stvarno mislim da je Jovana nju volela, volela onako kako Anita misli da voli. Ona ima 20 godina i dve ozbiljne veze. Imala je dva momka, s jednim ima dete, volela si jednog, volela si drugog i sad voliš treću osobu koja ti je ušetala u život. Šta će da bude to 30. godine? Volela si 20 različitih osoba, to je nemoguće - pričao je Anđelo.

Anita i Anđelo

Printscreen/AmiGShow

 

- A koliko si ti puta voleo? - upitao ga je Darko Tanasijević.

- Voleo sam jednu devojku samo - odgovorio je Ranković.

Anđelo

Printscreen

 

- Je l to ono pre sedam godina? - aludirao je Tanasijević na njegovu ljubav sa Teodorom Džehverović.

Sada je na društvenoj mreži Fejsbuk isplivao snimak Anđela Rankovića koji kroz suze priznaje da nikada nije tako voleo i da neće moći nikada da preboli i zaboravi danas popularnu pevačicu.

Anđelo

Printscreen

 

- Tu devojku sa snimka ja nikada neću preboleti - priznao je Anđelo.

- "Još on nju voli", "Ta te vukla za nos kao psa, odvratna je", "Jesu lep par", "Što bi Halid Muslimović u jednoj pesmi rekao: i muškarac plakati može, kad od njega sreća krene" - nizali su se komentari na mreži.

BONUS VIDEO: 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading