Narod pita
Foto: Printscreen/PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Sinoć su u emisiji "Narod pita" gostovali Jovana Tomić Matora, Nenad Aleksić Ša i Nenad Macanović Bebica. 

U emisiju se uključila gledateljka Marija koja je pozdravila sve na početku razgovora, pa se obratila Nenadu Aleksiću.

- Pogrešila sam, iskreno nisam verovala u ljubav tebe i Mione. Nama je uvek bilo zanimljivo da vidimo tebe kada poludiš. Moram da te pitam, što se tiče tvojih veza, uvek si bio dosta ljubomoran, na neki način opsesivan, a takav nisi bio sa Ivanom u braku - upitala je pomenuta gospođa.

- U pravu ste, to je prevelika doza ljubomore, napolju je sve totalno drugačije. U Eliti ima kamera i verujem da te neke stvari deluju kao ludilo, ali to nije tako. Ako mogu nekako da opravdam sebe, ali ja ne mogu da se čupam ni na zatovoren prostor. Previše je godina koje sam ja proveo tamo, postoje učesnici koji vole da se kače na neku temu, a ima tu mnogo stvari koje mogu da utiču na vas, ali na mene sada ništa - govorio je Ša.

Narod pita

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

- Miona je tebe dovodila do ludila u nekim situacijama - upitala je gledateljka.

- Jeste, ali što se tiče hladnoće, mnogo je bolje kada je takva, i ja to volim, a da ona nije bila hladna ko zna kakvi bismo mi bili. Ove godine nisam ušao bisrte glave u rijaliti, a voleo bih da sam za neke stvari postupio drugačije. Što se tiče Mioninih roditelja, treba vremena da mi pokažemo da smo ispravni napolju i da sve nije kako je bilo unutra, ja bih voleo sve da ispravim - dodao je Ša.

- Matora ti si za mene Bog svih rijalitija. Ne treba da se nerviraš zbog drugih. Da li si konačno batalila priču o "Bajaderi" - dodala je gledateljka.

- Jesmo, hvala vam, to mi znači. Hvala na svemu, što se tiče prijatelja to je gotovo, čak sam i Marka otpratila večeras - rekla je Matora vidno emotivna.

Narod pita

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

- Šta se dešava sa Janjušem - upitala je gledateljka Bebicu.

- On je mene potkačio, klasičan Janjuš samo preti a nema ga nigde - dodao je Bebica, pa se osvrnuo na odnos Takija i Teodore:

- Sve znam, između njih ništa nije bilo,Taki poznaje njene roditelje. Ona i ja živimo zajedno, sve radimo zajedno, tako da nema razloga da sumnjam - rekao je Bebica.

BONUS VIDEO: 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading