Asmin Durdžić, Janjuš
Foto: Alo/Foto: Ilustracija

Odnos između Aneli Ahmić, njenog bivšeg supruga Asmina Durdžića i njenog bivšeg partnera Marka Janjuševića Janjuša i dalje je tema o kojoj se puno govori, i to i nakon završetka rijalitija "Elita".

Dok je boravila u "Eliti", Aneli je kritikovala Asmina i njegovu devojku Staniju Dobrojević, što je dovelo do toga da Marko Janjušević izrazi svoje negativno mišljenje o njima. Janjušević je nekoliko puta javno kritikovao Staniju i Asmina, na što je Asmin odgovarao u istom tonu.

Međutim, sada je Asmin na svom Instagram profilu podelio da se Janjušević prvi obratio njemu i izvinio zbog svojih prethodnih izjava. Takođe je otkrio da su između njih obavljeni razgovori i da su zakopali ratne sekire.

- Pošto vas zanima odnos između mene i Janjuša, evo reći ću vam kakav je. Janjuš je jedini elitar koji je postupio kao čovek, koji je rekao izvini i meni i Staniji jer nas je prvi dirao. Moj odgovor je bio: "Izvini i ti što sam te prozivao!" Ljudski je reći izvini. Naš razgovor je bio vezan samo za psovke sa njegove i sa moje strane. Uopšte nismo komentarisali ništa vezano za "Elitu", niti za bilo koga iz "Elite" - napisao je on, pa dodao:

Asmin Durdžić

Foto: Instagram

 

- Jedina osoba koju smo spomenuli jeste njegovo kuče, Vesna. Janjuš i ja smo kao dva čoveka popričali i spustili loptu. To ne znači da smo se udružili protiv protiv nekoga. Ko god meni kaže: "Izvini Asmine, izvini Stanija", nikad tu osobu neću više komentarisati u negativnom kontekstu. Lako je biti g*vno, ali teško je biti čovek. Kada bi se svi ugledali na Janjuša i imali hrabrosti da postupe kao on, bili bi mnogo veći nego što mislite - priznao je Asmin.

Asmin prati svaki korak Aneli Ahmić!

Anela Ahmić je obavila lajv uključenje na svom Instagram profilu, gde je sa svojim fanovima podelila utiske nakon završetka emisije „Elite“.

U jednom trenutku, svi su bili iznenađeni kada se pojavio njen bivši partner Asmin Durdžić, što su njeni obožavaoci odmah zabeležili.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading