Aneli Ahmić
Foto: Alo/Nikola Todorović/Alo!

Haos između starlete Aneli Ahmić i Asmina Durdžića ne jenjava, a nakon što su svi mislili da će sukob bivših partnera splasnuti nakon završetka Elite, oglasila se Aneli i pecnula biznismena.

Ahmićeva je, prilikom oglašavanja za medije, u šali rekla da ide u Linc da se obračuna sa Asminom, nakon čega se i on oglasio.

Durdžić je zapenio od besa i ponovo je izvređao majku njegovog deteta.

- Jadnica više ne zna šta će, malo koristi patike, malo ide za Linc, pa onda uzme i koristi dete i snima Noru kako spominje tatu i baš to kači na mreže i portale. Presmešna je mama monstrum, kako koristi malo dete da manipuliše narodom, a zaboravila šta je sve pričala za tatu montruma u Eliti. Sad plače i pati za njim - rekao je za Pink.

Aneli i Asmin

Alo

 

Aneli snimala ćerku

Javni sukob između Aneli Ahmić i Asmina Durdžića ne prestaje, naročito nakon što je Aneli kritikovala Asmina zbog toga što je dopustio svojoj partnerki Staniji Dobrojević da javno iznosi tvrdnje da njihovo dete prosi po tramvajima.

Na ovu kritiku, Aneli je odgovorila oštro, nazivajući Asmina „ocem monstrumom“. Sada je otkriven i emotivan video koji je Aneli snimila u svom domu nakon završetka rijalitija „Elita“.

Na snimku se vidi kako Aneli sa svojom i Asminovom ćerkom Norom razgovara o tome kako voli i mamu i tatu, te otkriva koliko joj je mama nedostajala dok je bila u rijalitiju.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading